Rejsemål

Verden ligger bare der ude og venter. Den byder på en uendelig palette af gode oplevelser, hvad enten det er en badeferie i Thailand, en kulturejse til Vietnam, eller en rejse til Italien. Hvor går din næste rejse hen?

Få et tilbud

Mondo Travel byder på spændende rejser til en lang række lande, og listen bliver hele tiden udvidet. Vi vil løbende opdaterer siden med flere spændende rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så går du ikke glip af de mange gode tilbud.

Klik på landet for få inspiration, og se hvad vi kan tilbyde dig. Hvis du ikke finder det du søger, så send en forespørgsel. Det koster ikke noget og er ganske uforpligtende.

Skønne Thailand

En rejse til Thailand, byder på en perlerække af gode oplevelser. 

Start din rejse i Bangkok, som viser sig fra sin bedste side både dag og nat. Her finder du flotte, moderne butikker, gode restauranter og seværdigheder i topklasse.

Thailand byder også på flotte naturoplevelser i det nordlige Thailand, hvor byer som Chiang Mai og Chiang Rai vil være naturlige omdrejningspunkter for en god ferie. Her oplever du hyggelige byer, endeløse rismarker og et smilede folk

En rejse til Thailand kan også krydres med en daseferie på en lækker strand. Vi hjælper dig med at finde et godt hotel på en indbydende tropstrand. Der findes mange unikke steder, såsom Koh Chang, Krabi, Phi Phi eller Hua Hin.

Mulighederne er mange, så klik videre og se vores rejser.  

Vidunderlige Vietnam

Vietnam har meget at byde på, hvad enten du er til en aktiv ferie, en kulturel oplevelse eller bare en badeferie.

Du vil opleve en smuk og varierende natur, lige fra bjergområdet ved Mai Chau og Halong-bugtens limstensformationer, over grønne rismarker til tropiske jungler og fine strande.

Landet byder på flotte og prægtige seværdighederne, som er formet af de mange civilisationer, der har boet her gennem tiden. Oplev storbyernes hektiske liv, de rolige fiskerbyer og farverige bjergstammelandsbyer, eller nyd de dejlig badestrande.

Mulighederne er mange, så klik videre og se vores rejser.

Magiske Cambodia

En rejse til Cambodia byder på et møde med fortiden og nutiden. Oplev en charmerende blanding af kolonitidsbygninger og smukke gamle templer.

Oplev den fantastiske ruinby, Ankor med Ankor Wat, som værende et af de store højdepunkter. Det tog 37 år, at bygge dette flotte tempel med tårne og smukt udskåret reliefer på væggene. Noget som helt sikkert vil tage pusten fra dig.

Undervejs vil du opleve rismarker, oksekærrer, flotte templer fra en rig buddistisk fortid, og stråtækte hytter med paraboler.

Overalt bliver du mødt af den venlige befolkning, som byder dig velkommen med et smil.

Klik videre og se vores rejser til Camboda

Imponerende Kina

Riget i midten, byder dig velkommen til et land, som rummer flere tusindårs kulturhistorie, og som bare venter på at blive udforsket. Har du ikke altid haft drømmen om at stå på den kinesiske mur?

Der er mange gode grunde til at rejse til Kina. Landet byder på en vifte af gode oplevelser, og mange forbinder Kina med en store monumenter, og et land med en masse mennesker. Det er det også, men Kina er så meget mere. Her møder du historien på hvert gadehjørne, og kineserne byder dig velkommen med et nysgerrigt blik.

Klik videre og se vores rejser til Kina

Vores rejser i Kina

Eventyrlige Dubai

En rejse til Dubai, byder på et møde med en anderledes kultur, flotte bygninger og en moderne historie. Dubai er ideelt som stopover til og fra Asien.

Glæd dig til at opleve 1001 nats eventyr, når du besøger eventyrlige Dubai. Den super moderne metropol byder på oplevelser i verdensklasse. Byen kaldes ofte mellemøstens svar på Hong Kong eller Singapore på grund af dens økonomi og de flotte skyskrabere, som strækker sig mod himmelen.

Byen er i rivende udvikling og her finder du de flotteste hoteller, shopping i verdensklasse og indbydende hvide sandstrande. Vejret er solrigt og varmt, og så ligger det hele bare 6 timers flyvning fra Danmark.

Oplev byens mange facetter på en weekendtur, et stopover på din rejse til og fra Asien eller sæt en uge af og nyd byens mange muligheder.

Klik videre for at læse mere om vores rejser til Dubai

Fortryllende Grækenland

Grækenland har noget for enhver. Landet er danskernes favoritrejsemål, og det er ikke uden grund. 

Besøg Athen, den pulserende metropol, som aldrig sover. Her kan du opleve spændende seværdigheder, shopping i verdensklasse, en lang rækkee gode restauranter og den græske gæstfrihed.

Besøg Akropolis, som ligger højt hævet over byen og som er et besøg værd. Nyd en god middag i Plakaområdet med udsigt til Akropolis.

Tag på opdagelse i Grækenland med bil. Her får du den ultimative frihed til at opleve landet i dit eget tempo.

Der findes masser af muligheder for gode oplevelser i Grækenland.

Klik og læs mere om vores forslag til gode Grækenlandsrejser.

Betagende Italien

Italien viser sig fra sin bedste side. Her finder du store antikke skatte, spændende storbyer, et enestående køkken med en palette af gode smagsoplevelser. Overalt møder du de venlige Italienere, som stolt viser deres land frem.

God I fodsporene på de gamle romere, når du går på de toppede brosten i Roms gamle gader. Hvis de gamle huse kunne tale ville de fortælle en spændende historie.

Oplev landet enten i en lejet bil eller med toget. Italien har et veludbygget tognetværk, så det er ganske let at komme rundt i landet.

Der findes masser af gode oplevelser på en rejse til Italien.

Klik videre og se hvor forslag til gode rejser til Italien, og er der noget du mangler, så send en mail, så laver vi et uforpligtende tilbud.

Romantiske Tyskland

Tyskland er et af de mange interessante rejsemål i Europa og så ligger det lige syd for vores egen grænse. Her kan du let tage bilen og tage på kør-selv-ferie til nogle af de mange smukke områder. Der er spændende storbyer, som bare venter på at blive oplevet. Tyskland er som skabt til en miniferie og forlænget weekend væk fra Danmark.

Tyskland er perfekt at opleve på en togrejse. Landet har et veludbygget togsystem, hvor du let kan tage dig fra den ene by til den anden. Undervejs kan du opleve det flotte landskab fra togets vinduer.

Oplev hyggelige byer, spændende storbyer med kultur og shopping. Dyk ned i den tyske historie eller nyd noget af det bedste øl i verden.

Der findes masser af gode oplevelser på en rejse til Tyskland og vi hjælper gerne med tips og ideer.

Klik videre og se hvor forslag til gode rejser til Tyskland, og er der noget du mangler, så send en mail, så laver vi et uforpligtende tilbud.