Vores rejser til Cambodia

Oplev den fantastiske ruinby, Ankor med Ankor Wat, som værende et af de store højdepunkter. Det tog 37 år, at bygge dette flotte tempel med tårne og smukt udskåret reliefer på væggene. Noget som helt sikkert vil tage pusten fra dig.

Ved Ta Phrom ser du, hvordan træerne har væltet murene og erobret templet, og stå ansigt til ansigt med kongen, når du besøger Bayon templets mange tårne med det flot udskårne ansigter. 

Landet byder også på et møde med både fortiden og nutiden på sammen tid. Her kan man opleve rismarker, oksekærrer, flotte templer fra en rig buddistisk fortid, og stråtækte hytter med paraboler.

I Cambodias hovedstad, Phnom Penh finder man store herskabsvillaer fra den franske kolonitid, som ligger langs skyggefulde alleer, side om side med templer og traditionelle huse. Her vil det være naturligt at besøge det kongelige palads og den flotte sølvpagode med de mere end 5.000 sølvfliser, som pryder gulvet. Turen rundt i Phnom Penh gøre med Cyclo, som er en god måde at opleve byen på.

Vi har sammensat nogle rejseforslag til Cambodia. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide.En rejse til Cambodia kan sagtens kombineres med en rejse til Vietnam eller Thailand.

Rejserne kan ændres og tilpasses dit behov, budget og ønsker. Ring eller skriv, så sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud til din kommende rejse til Cambodia.

Bestil tilbud

Vi har sammensat en række rejseforslag til Cambodia. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Cambodia.

Send en mail og få et uforpligtende tilbud retur

Rejser til Cambodia

 • Magiske Cambodia

  Oplev nogle af Cambodias seværdigheder på denne rejse gennem et af Sydøstasiens mest spændende lande. Lad dig fortrylle af Ankor Wat's skønhed og oplev det lokale Cambodia

  • Pris: Kr. 8.900 (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Siem Reap og Ankor Wat

  Oplev de fascinerende templer i Ankor komplekset uden for Siem Reap. Cambodias store templer venter bare på at blive oplevet

  • Pris: Kr. 3.900 (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort

Hvor vil du hen?

Vi har sammensat en række rejseforslag til Cambodia. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Cambodia.

Gå til rejser på egen hånd