8-dages storbyferie

Inkluderet i rejsen:

 • Flybillet København – Dubai tur/retur med Emirates Airways
 • Alle skatter og afgifter, dog ikke turistskat i Dubai
 • Alle transfers
 • 7 nætter i Dubai på Anantara The Palm Dubai Resort*****
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)
 • 7 x middag (dag 1 - 7)
 • Engelsktalende guide på transferen

 Ej inkluderet i rejsen: 

 • Drikkepenge til guide, chauffør & hotelpersonale
 • Rejseforsikring
 • Turistskat ca. 20 AED pr. værelse pr. nat.
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter

Fra Kr. 19.995- (pr. voksen)

Bestil tilbudNyd en dejlig luksus ferie på det lækre Anantara The Palm Dubai Resort, som vil danne rammen om dit ophold.

 


På Anantara The Palm Dubai Resort bliver du forkælet udover alle grænser. Hotellet ligger på en af palmegrene med egen privat strand og med direkte havudsigt udover den Arabiske bugt.

 

Opholdet er i en af hotellet lækre luksuslejligheder, som med sine 108 kvm. byder på luksus i verdensklasse. Lejlighederne er alle med møbleret balkon, hvor du kan nyde udsigten med en god bog eller en drink i hånden.

 

Fra hotellet er der kort køreafstand ind til centrum af Dubai, hvor der venter store oplevelser. Tag på opdagelse i nogle af de mange indkøbscentre, eller nyd en eftermiddag i Dubai marina med god mad.

 

Ønsker du flere oplevelser, så har vi også mulighed for at tilbyde flere spændende udflugter. Spørg ved bestilling.

Anantara The Palm Dubai Resort*****

 

Glæd dig til at bo på det lækre Anantara Resort, som ligger på en af palmens grene med udsigt udover den Arabiske golf. Hotellet har deres egen, private strand med solstole og beachbar. Det enorme poolområde viser sig fra sin bedste side, her kan du nyde dage på en solstol med en lækker drink i hånden. Hotellet har også en spa afdeling, som tilbyder forskellige former for spabehandling og massage.

 

Hotellet tilbyder flere typer af værelser. I dette tilbud bor du i deres lækre 1-værelseslejligheder på 108 kvadratmeter. Lejlighederne består af køkken/stue med adgang til en møbleret balkon samt separat soveværelse. Du har mulighed for at tilberede din egen morgenmad, frokost eller aftensmad i det dejlig køkken. Vi har dog valgt at inkluderer en lækker halvpension i opholdet. Du kan - mod betaling - få maden bragt til lejligheden, hvor du kan nyde den fra balkonen med udsigt udover hotellet og vandet, eller ved spisebordet i lejligheden.

 

Alle lejligheder har køleskab, sikkerhedsboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi samt aircondition. Badeværelserne er store og har både bruseniche og badekar.

 

Læs mere om hotellet her.

 

Hotellet har også andre værelsestyper, såsom poolvilla og almindelige værelser. Spørg gerne om tilbud på andre værelsestyper.

Praktisk information Dubai

 

Pas & Visum

 

Visum kræves for nordiske statsborgere. Visum fås ved ankomst til lufthavnen i Dubai og er gyldigt i 90 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter udrejse. Det er ikke muligt at rejse til Dubai med provisorisk pas.

 


Forsikring

 

Det er vigtigt at tegne en rejseforsikring, der dækker ved f.eks. sygdom, stjålne eller ødelagte ejendele. Mondo Travel anbefaler Gouda Rejseforsikring, som tilbyder gode rejseforsikringer. Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år.

 

Når du færdes i Dubai, anbefales det at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapir. Enten i papirform eller tilgængeligt på telefon.

 

Valuta & Kreditkort

 

I Dubai hedder den lokale møntfod, Arabiske Dirham (AED). Du kan veksle penge hjemmefra eller hæve i automaterne i Dubai. Visa og MasterCard kan anvendes, både som betaling samt til at hæve i automater. Vi anbefaler, at du medbringer mere end et kort, så er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort. Generelt er kriminalitet med kreditkort begrænset, men det er alligevel vigtigt, at du holder øje med dit kort.

 


Tidsforskel

 

Dubai er 3 timer foran. 2 timer, når der er sommertid i Danmark.Transport


Fra visse hoteller er der gratis transport til Dubai centrum og til stranden. Derudover er der taxaer der holder ved alle shoppingcentre og hoteller. Taxaer er meget billigt.

 

Drikkepenge

 

Det er kutyme at give drikkepenge i Dubai. På restauranter, så regn med at give 10 % af regningens beløb i drikkepenge.

 

Sikkerhed

 

Der er generelt sikkert at færdes i Dubai. Kriminaliteten er lav men almindelig forsigtighed anbefales. Det er en god ide at udvise forsigtighed med ens værdiggenstande og penge. Pas på ejendele i lufthavne og i større menneskemængder. Brug hotellers sikkerhedsboks til at opbevar penge, pas og kreditkort, eller opbevar dem tæt på kroppen.

 


Elektricitet

 

I Dubai er der 220 volt, men du har brug for en adapter, da de thailandske stik er anderledes end de danske.

 

Alkohol

 

Ifølge lokale love er det ikke tilladt at servere alkohol visse dage om året. Alkohol er meget dyrt og sælges stort set kun på hotellerne og nogle restauranter og barer. Hvis hotellet ikke sælger alkohol, findes denne info under respektive beskrivelse af hotellet. Toldfrie varer kan handles i lufthavnen både ved ankomst og hjemrejse. Du må frit indføre max 4 liter alkohol pr. person til Dubai. Prisniveauet på mad og drikke på hotellerne varierer meget og følger hotellets standard. Man kan med fordel bestille pension hjemmefra, hvis hotellet tilbyder dette.

 


Telefon og internet

 

Det er dyrt at bruge sin mobiltelefon i Dubai. De fleste hoteller har WIFI på værelserne og i receptionen, som man kan benyttes sig af mod betaling. Internettet er langsomt og afbrydelser forekommer. Hvis du skal ringe til Danmark, skal du taste 00 45 inden telefonnummeret.

 


Mad og drikke

 

Regn med at betale ca. 180-200 kr for et måltid mad. Der findes et stort udbud af restauranter i hele byen. Bemærk, at på nogle restauranter, sælges der ikke alkohol til maden.

 

Turistskat

 

Der tilkommer en turistskat ved alle overnatninger på hoteller og lejlighedshoteller i Dubai. Turistskatten betales pr. rum og nat til hotellet ved udcheckning. Denne skat er ikke inkluderet i rejsens pris. Skattens størrelse afgøres af hotellets officielle klassificering.

 


Depositum ved indtjek

 

Ved indcheckning kræver de fleste hoteller et depositum på ca. 200 US-dollar, som tilbagebetales ved afrejsen (beløbet reserveres på dit kreditkort).

 

Kultur


Omkring midt i maj 2019 begynder den muslimske hellige fastemåned Ramadanen. I denne periode er den lokale handel lidt mere stille. Mange butikker holder lukket, og du kan opleve at diverse servicefag fungerer lidt langsommere. Det er meget usædvanligt, at der serveres alkohol, inden solen går ned. På visse rejsemål serveres der slet ikke alkohol under Ramadanen, andre steder kun på udvalgte steder eller kun på værelset. I løbet af Ramadanen er der ikke underholdning, og visse udflugter  kan blive påvirket. I De Forenede Arabiske Emirater er Ramadanen strengere end i eksempelvis Tyrkiet. Her er det eksempelvis ikke tilladt at spise eller drikke offentligt i den pågældende periode. Visse restauranter vil være lukkede, og majoriteten af de resterende servicerer deres gæster indendørs.

 

Med god sund fornuft, så vil man have et problemfrit ophold i Dubai.