8-dages rejse

Inkluderet i prisen:


 • Flybillet København – Dubai med Emirates Airline
 • Alle skatter og afgifter(undtagen turistskat)
 • Alle transfers
 • 3 nætter i Ras Al Kheima på Ritz Carlton Al Wadi desert*****
 • 4 nætter i Dubai på Hotel Grand Hyatt*****
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)
 • 1 x frokost på Burj Al Araba(dag 5)
 • 2 x middag (dag 2 - 3 )
 • Byrundtur i Dubai
 • Engelsktalende guide på udflugter og transfer

 

Ej inkluderet i prisen:

 • Drikkepenge til Chauffør, guider og hotelpersonale
 • Turistskat på ca. 20 AED pr. person pr. nat.
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Udgifter af privat karakter

Fra Kr. 18.995 (pr. voksen)

Bestil tilbudGlæd dig til store oplevelser, på denne rejse til Dubai. Du starter med at bo på det lækre ørken resort Ritz Carlton Al Wadi desert og slutter af i Dubai. Der er inkluderet halvpension i ørkenen og en byrundtur i Dubai.

 


Et besøg i Dubai er et møde med 1001 nats eventyr. Her finder du store hoteller, flotte og fatasifulle bygninger samt store shoppingcentre, som har alt hvad hjertet kan begære.

 

Denne rejse starter i ørkenen, hvor du de første par dage vil være omgivet af total ro. Nyd en luksus tilværelse på det lækre ørkenresort, hvor servicen er i top. Nyd en drink på din terrace ved din privatpool og med en stjernefuldt himmel over dig.

 

Slut rejsen af i den spændende Dubai, den spændende metropol, som viser sig fra sin bedste side både dag og nat. Her bliver der mulighed for at gå på egne eventyr og nyde byen. Der er indlagt en spændende bytur, hvor du får en god introduktion til byen og dens fortid samt nutid. Turen slutter af med frokost på verdens eneste 7-stjernede hotel.

 

Riv en uge ud af kalenderen og tag med på et 1001-nats eventyr til Dubai.

 

Dag 1: Ankomst til Dubai

 

Fra Københavns lufthavn flyver du direkte til Dubai med Emirates Airline, hvor du ankommer sammen aften. Efter du har overstået visaformaliterne og fået din bagage, møder du chaufføren, som skal kører dig til hotel Ritz Carlton Al Wadi Desert. Køreturen tager ca. 1 ½ time.

 

Måltider: mad på flyet

 


Dag 2 - 3: Ørkeneventyr i Al Wadi desert

 

Efter god natsøvn er det nu tid til at tage hul på dit eventyr. Du nyder en god morgenmad og herefter kan resten af dagen bruges ved poolen, eller du kan benytte dig af den gratis shuttelbus, som kører til stranden. Du har også mulighed for at deltage i nogle af hotellets aktiviter.

 

Hver aften nyder du den inkluderede middag i hotelles smagfulde restaurant.

 

Måltider: morgenmad & middag

 

Dag 4: Afrejse mod storbyen

 

Efter en god morgenmad er det blevet tid til at pakke og sige farvel til det dejlig hotel. Du møder chaufføren, som skal kører dig ind til Dubai. Køreturen tager ca. 1 ½ time og undervejs vil du opleve det noget særprægde ørkenlandskab.

 

Du ankommer til dit hotel i Dubai lige efter frokost, og efter du har fået dit værelse er resten af dagen og aftenen til egne eventyr.

 

Gå på opdaglse i området omkring hotellet, og her finder du sikkert en god restaurant, hvor du kan nyde aftenens middag. Du kan også spise på hotellet.

 

Måltider: morgenmad

 

Dag 5: På opdagelse i Dubai

 

Dagens program byder på en spændende byrundtur i Dubai, hvor du får en god introduktion til Dubai og byens historien. Turen starter med et besøg på Dubai Museeum, som har til huse i Al Fahidi fortet. Museet fortæller om de første bosætninger i området til det moderne Dubai, som vi kender det i dag.

 

Herefter forsætter turen til souken, hvor du besøger krydderimarkedet og guldmarkedet. Undervejs oplever du byens stemning, mens guiden levende fortæller om det du ser. Du besøger Jumeirah moskeen, som er et godt eksempel på Islamisk arkitektur fra den 8.århundrede.

 

Turen sluttes af med en lækker frokost på Burj Al Araba – verdens eneste 7-stjernede hotel.

 

Du er hjemme på hotellet midt på eftermiddagen. Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr i denne vidunderlige by.

 

Måltider: Morgenmad & frokost

 

Dag 6: Shopping i verdensklasse

 

Brug dagen på shoppe i nogle af de store shoppingcentre, som findes i byen. Besøg f.eks. Dubai Mall, som regnes for et af verdens største med mere end 1.200 butikker.

 

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Tag eventuelt ind til Dubai Marina, hvor der findes et stort udvalg af gode restauranter.

 

Måltider: morgenmad

 

Dag 7: Egne oplevelser i Dubai

 

Den sidste dag i Dubai kan bruges til at opleve Bujr Kalifa – en af verdens højeste bygninger. Neden får bygningen findes verdens største fontane, hvor vandet springer op til 150 meter.

 

Afslut dit eventyr i Dubai med high tea på Burj Al Arab – verdens eneste 7-stjernede hotel. Du sidder på en af de øverste etager, hvorfra der er en mageløs udsigt udover byen og havet.

 

Nyd den sidste aften i Dubai med en god middag. Du har sikkert allerede fundet din favorit restaurant.

 

Måltider: morgenmad

 

Dag 8: hjemrejse

 

Du tjekker tidligt ud fra hotellet for at køre til lufthavnen. Du skal med morgenafgangen fra Emirates Airline til København, hvor du lander først på eftermiddagen med en kuffert fuld af gode oplevelser.

 

Måltider: morgenmad

 

Ritz Carlton Al Wadi desert*****

 

Glæd dig til at bo på et lækkert ørkenresort, som er bygget i beduinstil. Hotellet er ren luksus holdt i lyse, varme farver. Overalt hersker en ro og behagelig stemning. Hotellet er kendt for sin luksus og fænomenale gode service.

 

Værelser er små villaer, som alle har privat pool. De er bygget som et beduintelt med alle tænkelige faciliter. Alle værelser har Aircondition, TV, sikkerhedsboks, hårtørrer og gratis WIFI. Badeværelserne er store og har enten badekar eller bruseniche.

 

Der er møbleret terrace og privat pool.

 

Læs mere om Ritz Carlton Al Wadi desert

 


Grand Hyatt Dubai*****

 

Du bor centralt i Dubai i kort gåafstand til alle byens seværdigheder. Hotellet er bygget som et resort med stor poolområde, flere restauranter og barer. Fra hotellet er det let at tage sig rundt i byen. Hotellet er holdt i flotte, moderne farver og er kendt for sin gode service og luksuirøse stil.

 

Alle værelser er holdt i varme farver og alle værelser har Aircondition, TV, minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer og gratis WIFI. Fra alle værelser er der en mageløs udsigt udover byen, Badeværelserne er store og har enten badekar eller brusenicehe.

 

Læs mere om Grand Hyatt Dubai

 


Da begge hoteller er meget populærer, tages der højde for at der kan være udsolgt i flere perioder.

 

Praktisk information Dubai

 

Pas & Visum

 

Visum kræves for nordiske statsborgere. Visum fås ved ankomst til lufthavnen i Dubai og er gyldigt i 90 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter udrejse. Det er ikke muligt at rejse til Dubai med provisorisk pas.

 


Forsikring

 

Det er vigtigt at tegne en rejseforsikring, der dækker ved f.eks. sygdom, stjålne eller ødelagte ejendele. Mondo Travel anbefaler Gouda Rejseforsikring, som tilbyder gode rejseforsikringer. Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år.

 

Når du færdes i Dubai, anbefales det at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapir. Enten i papirform eller tilgængeligt på telefon.

 

Valuta & Kreditkort

 

I Dubai hedder den lokale møntfod, Arabiske Dirham (AED). Du kan veksle penge hjemmefra eller hæve i automaterne i Dubai. Visa og MasterCard kan anvendes, både som betaling samt til at hæve i automater. Vi anbefaler, at du medbringer mere end et kort, så er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort. Generelt er kriminalitet med kreditkort begrænset, men det er alligevel vigtigt, at du holder øje med dit kort.

 


Tidsforskel

 

Dubai er 3 timer foran. 2 timer, når der er sommertid i Danmark.Transport


Fra visse hoteller er der gratis transport til Dubai centrum og til stranden. Derudover er der taxaer der holder ved alle shoppingcentre og hoteller. Taxaer er meget billigt.

 

Drikkepenge

 

Det er kutyme at give drikkepenge i Dubai. På restauranter, så regn med at give 10 % af regningens beløb i drikkepenge.

 

Sikkerhed

 

Der er generelt sikkert at færdes i Dubai. Kriminaliteten er lav men almindelig forsigtighed anbefales. Det er en god ide at udvise forsigtighed med ens værdiggenstande og penge. Pas på ejendele i lufthavne og i større menneskemængder. Brug hotellers sikkerhedsboks til at opbevar penge, pas og kreditkort, eller opbevar dem tæt på kroppen.

 


Elektricitet

 

I Dubai er der 220 volt, men du har brug for en adapter, da de thailandske stik er anderledes end de danske.

 

Alkohol

 

Ifølge lokale love er det ikke tilladt at servere alkohol visse dage om året. Alkohol er meget dyrt og sælges stort set kun på hotellerne og nogle restauranter og barer. Hvis hotellet ikke sælger alkohol, findes denne info under respektive beskrivelse af hotellet. Toldfrie varer kan handles i lufthavnen både ved ankomst og hjemrejse. Du må frit indføre max 4 liter alkohol pr. person til Dubai. Prisniveauet på mad og drikke på hotellerne varierer meget og følger hotellets standard. Man kan med fordel bestille pension hjemmefra, hvis hotellet tilbyder dette.

 


Telefon og internet

 

Det er dyrt at bruge sin mobiltelefon i Dubai. De fleste hoteller har WIFI på værelserne og i receptionen, som man kan benyttes sig af mod betaling. Internettet er langsomt og afbrydelser forekommer. Hvis du skal ringe til Danmark, skal du taste 00 45 inden telefonnummeret.

 


Mad og drikke

 

Regn med at betale ca. 180-200 kr for et måltid mad. Der findes et stort udbud af restauranter i hele byen. Bemærk, at på nogle restauranter, sælges der ikke alkohol til maden.

 

Turistskat

 

Der tilkommer en turistskat ved alle overnatninger på hoteller og lejlighedshoteller i Dubai. Turistskatten betales pr. rum og nat til hotellet ved udcheckning. Denne skat er ikke inkluderet i rejsens pris. Skattens størrelse afgøres af hotellets officielle klassificering.

 


Depositum ved indtjek

 

Ved indcheckning kræver de fleste hoteller et depositum på ca. 200 US-dollar, som tilbagebetales ved afrejsen (beløbet reserveres på dit kreditkort).

 

Kultur


Omkring midt i maj 2019 begynder den muslimske hellige fastemåned Ramadanen. I denne periode er den lokale handel lidt mere stille. Mange butikker holder lukket, og du kan opleve at diverse servicefag fungerer lidt langsommere. Det er meget usædvanligt, at der serveres alkohol, inden solen går ned. På visse rejsemål serveres der slet ikke alkohol under Ramadanen, andre steder kun på udvalgte steder eller kun på værelset. I løbet af Ramadanen er der ikke underholdning, og visse udflugter  kan blive påvirket. I De Forenede Arabiske Emirater er Ramadanen strengere end i eksempelvis Tyrkiet. Her er det eksempelvis ikke tilladt at spise eller drikke offentligt i den pågældende periode. Visse restauranter vil være lukkede, og majoriteten af de resterende servicerer deres gæster indendørs.

 

Med god sund fornuft, så vil man have et problemfrit ophold i Dubai.