8-dages storbyferie

Inkluderet i rejsen:

 • Flybillet København – Dubai tur/retur med Emirates Airways
 • Alle skatter og afgifter, dog ikke turistskat i Dubai
 • Alle transfers
 • 7 nætter i Dubai på Sofitel Dubai The Palm Resort*****
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)
 • 7 x middag (dag 1 - 7)
 • Engelsktalende guide på transferen

 Ej inkluderet i rejsen: 

 • Drikkepenge til guide, chauffør & hotelpersonale
 • Rejseforsikring
 • Turistskat ca. 20 AED pr. værelse pr. nat.
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter

Fra Kr. 17.995- (pr. voksen)

Bestil tilbudEr du til luksus, så er Sofitel Dubai The Palm Resort stedet. Her bydes du velkommen i et Fransk-Polynesisk eventyr i verdensklasse.

 

Hotellet ligger på en af palmegrenene, med egen privat strand, 6 udendørs swimmingpools og mere end 10 restauranter og barer. Hvis du kun er taget til Dubai for at nyde god mad, svømme og slappe af, så er det her stedet. Du behøver ikke forlade resortet, da du har alt hvad du har brug for inde på området.

 

Udover de mange pools og restauranter har hotellet også et wellnessområdet, som byder på spabehandlinger, der er finesscneter og meget andet.

 

Du bor i deres lækre 1-værelseslejligheder, hvor du fra den møblerede balkon har en flot udsigt udover den Arabiske bugt. Her på balkonen kan du nyde en drink, mens du se på solen gå ned.

 

Selvom om der er et fint køkken i lejlighederne, så har vi inkluderet en lækker halvpension. Så behøver du ikke tænke på hvad du skal have at spise - det er der sørge for.

 

Hotellet ligger i kørt køreafstand til Dubai centrum. Her kan du gå på opdagelse i de mange indkøbscentre eller nyde en dag i souken, hvor du kan tage på markedet og gøre en god handel. I Dubai er der altid noget at få tiden til at gå med.

 

Ønsker du flere oplevelser, så har vi også mulighed for at tilbyde flere spændende udflugter. Spørg ved bestilling.

Sofitel Dubai The Palm Resort*****

 

Oplev den varme Fransk-polynesiske velkomst, når du træder ind på Sofitel Dubai The Palm. Her bliver du budt velkommen af det smilede personale, som hotellet er så kendt for.

 

Hotellet ligger på en af grenene på palmen med egen private strand og direkte havudsigt udover den Arabiske bugt. Hotellet er bygget over et Polynesisk tema, som går igen på værelserne. Hotellet tilbyder 6 udendørsswimmingpools, privat strand med liggestole, et wellness-center samt mere en 10 restauranter og barer, så der er nok at foretage sig.

 


Du bor i hotellets 1-værelseslejlighder med seperat soveværelse. Fra den møblerede balkon har du en flot udsigt udover den Arabiske bugt. Lejligheden har et lille køkken, så du kan lave mad selv, men vi har inkluderet halvpension i opholdet, som du enten kan spise i hotellets restaurant, eller - mod et mindre gebyr - få bragt til din lejlighed. .

 

Alle lejligheder har køleskab, sikkerhedsboks, TV, hårtørrer, gratis Wi-Fi samt aircondition. Badeværelserne er store og har både bruseniche og badekar.

 


Læs mere om hotellet her

 

Hotellet har også andre værelsestyper, såsom poolvilla og almindelige værelser. Spørg gerne om tilbud på andre værelsestyper.

Praktisk information Dubai

 

Pas & Visum

 

Visum kræves for nordiske statsborgere. Visum fås ved ankomst til lufthavnen i Dubai og er gyldigt i 90 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter udrejse. Det er ikke muligt at rejse til Dubai med provisorisk pas.

 


Forsikring

 

Det er vigtigt at tegne en rejseforsikring, der dækker ved f.eks. sygdom, stjålne eller ødelagte ejendele. Mondo Travel anbefaler Gouda Rejseforsikring, som tilbyder gode rejseforsikringer. Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år.

 

Når du færdes i Dubai, anbefales det at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapir. Enten i papirform eller tilgængeligt på telefon.

 

Valuta & Kreditkort

 

I Dubai hedder den lokale møntfod, Arabiske Dirham (AED). Du kan veksle penge hjemmefra eller hæve i automaterne i Dubai. Visa og MasterCard kan anvendes, både som betaling samt til at hæve i automater. Vi anbefaler, at du medbringer mere end et kort, så er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort. Generelt er kriminalitet med kreditkort begrænset, men det er alligevel vigtigt, at du holder øje med dit kort.

 


Tidsforskel

 

Dubai er 3 timer foran. 2 timer, når der er sommertid i Danmark.Transport


Fra visse hoteller er der gratis transport til Dubai centrum og til stranden. Derudover er der taxaer der holder ved alle shoppingcentre og hoteller. Taxaer er meget billigt.

 

Drikkepenge

 

Det er kutyme at give drikkepenge i Dubai. På restauranter, så regn med at give 10 % af regningens beløb i drikkepenge.

 

Sikkerhed

 

Der er generelt sikkert at færdes i Dubai. Kriminaliteten er lav men almindelig forsigtighed anbefales. Det er en god ide at udvise forsigtighed med ens værdiggenstande og penge. Pas på ejendele i lufthavne og i større menneskemængder. Brug hotellers sikkerhedsboks til at opbevar penge, pas og kreditkort, eller opbevar dem tæt på kroppen.

 


Elektricitet

 

I Dubai er der 220 volt, men du har brug for en adapter, da de thailandske stik er anderledes end de danske.

 

Alkohol

 

Ifølge lokale love er det ikke tilladt at servere alkohol visse dage om året. Alkohol er meget dyrt og sælges stort set kun på hotellerne og nogle restauranter og barer. Hvis hotellet ikke sælger alkohol, findes denne info under respektive beskrivelse af hotellet. Toldfrie varer kan handles i lufthavnen både ved ankomst og hjemrejse. Du må frit indføre max 4 liter alkohol pr. person til Dubai. Prisniveauet på mad og drikke på hotellerne varierer meget og følger hotellets standard. Man kan med fordel bestille pension hjemmefra, hvis hotellet tilbyder dette.

 


Telefon og internet

 

Det er dyrt at bruge sin mobiltelefon i Dubai. De fleste hoteller har WIFI på værelserne og i receptionen, som man kan benyttes sig af mod betaling. Internettet er langsomt og afbrydelser forekommer. Hvis du skal ringe til Danmark, skal du taste 00 45 inden telefonnummeret.

 


Mad og drikke

 

Regn med at betale ca. 180-200 kr for et måltid mad. Der findes et stort udbud af restauranter i hele byen. Bemærk, at på nogle restauranter, sælges der ikke alkohol til maden.

 

Turistskat

 

Der tilkommer en turistskat ved alle overnatninger på hoteller og lejlighedshoteller i Dubai. Turistskatten betales pr. rum og nat til hotellet ved udcheckning. Denne skat er ikke inkluderet i rejsens pris. Skattens størrelse afgøres af hotellets officielle klassificering.

 


Depositum ved indtjek

 

Ved indcheckning kræver de fleste hoteller et depositum på ca. 200 US-dollar, som tilbagebetales ved afrejsen (beløbet reserveres på dit kreditkort).

 

Kultur


Omkring midt i maj 2019 begynder den muslimske hellige fastemåned Ramadanen. I denne periode er den lokale handel lidt mere stille. Mange butikker holder lukket, og du kan opleve at diverse servicefag fungerer lidt langsommere. Det er meget usædvanligt, at der serveres alkohol, inden solen går ned. På visse rejsemål serveres der slet ikke alkohol under Ramadanen, andre steder kun på udvalgte steder eller kun på værelset. I løbet af Ramadanen er der ikke underholdning, og visse udflugter  kan blive påvirket. I De Forenede Arabiske Emirater er Ramadanen strengere end i eksempelvis Tyrkiet. Her er det eksempelvis ikke tilladt at spise eller drikke offentligt i den pågældende periode. Visse restauranter vil være lukkede, og majoriteten af de resterende servicerer deres gæster indendørs.

 

Med god sund fornuft, så vil man have et problemfrit ophold i Dubai.