Vores rejser til Grækenland

En rejse til Grækenland er andet end Ouzo, og charter. En rejse byder på betagende natur, lækre strande, og gode kulinariske oplevelser. Alt sammen krydret med den græske gæstfrihed.

Det er ikke uden grund, at Grækenland er danskernes favorit land at holder sommerferie i. Her er noget for enhver smag, hvad enten man er til at ligge på en strand, nyde det gode køkken, eller opleve landes gamle kulturskatte. Udover det, så er grækerne gæstfrie mennesker, som byder alle velkomne med åbne arme.

At leje en bil giver den ultimative frihed til at opleve Grækenland. Med egen bil har man mulighed for at komme helt ud i krogene af landet. Stop op og nyd en kop kaffe i en hyggelig lille by, eller spis en god frokost på en lokal restaurant.

Kulturens vugge stod i Grækenland, og overalt ses rester af templer og gamle huse, som vidner om en svunden tid. I Athen knejser det store Akropolis højt over byens tage, og hvis de gamle sten kunne tale, så ville de kunne fortælle en facinerede historie. For foden af Akropolis kan man vandre af små, krogede gader til Plakaområdet. Sæt dig på en lille cafee med en god frappe, eller nyd en iskold øl i skyggen under parasollen.

Grækenland er en gammel søfartsnation, og hvad er bedre end at opleve Grækenland fra havet ved at tage på et mini krydstogt. Skibene udgår fra Athen, og der ligges til på nogle af de mange øer i det græske ø hav. Kom sejlende til nogle af de små perle i Grækenland, gå i land og nyd stemningen.

De mange flotte strande viser sig fra deres bedste side. Find din egen yndlingsstrand, og nyd en dag på stranden. Slap af på solstolen med en skive vandmelon, eller tag en svalende dukkert i det azurblå hav.

Her på siden har vi samlet en række forslag til gode rejser til Grækenland. Hvis i går med jeres egen drømmeprogram, så ring eller skriv. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en rejse til Grækenland.

Bestil tilbud

Her finder du et udvalg af hoteller i Grækenland Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse til Grækenland.

Send en mail og få et uforpligtende tilbud retur

Rejser til Grækenland

 • Negroponte Resort - inkl. billeje

  Glæd dig til at slappe af på det lækre Negroponte Resort, som ligger 1 times kørsel nord for Athen. Der er inkluderet fly, halvpension og billeje i rejsen.

  • Pris: Fra Kr. 5.495 (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort Vis foreslåede datoer
 • Grækenland - kør selv ferie

  Oplev Grækenland i dit eget tempo. Vi har sat rammerne, fundet hotellerne og lavet en rute, men det er dig som bestemmer farten.

  • Pris: Fra Kr. 8.295,- (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Kreta - kør selv ferie

  Oplev Kreta i eget tempo på en kør-selvferie. Vi har lavet rammerne, booket hotellerne, så du kan have fuld fokus på at nyde rejsen.

  • Pris: Fra Kr. 6.900 (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort

Hvor vil du hen?

Vi har sammensat nogle rejseforslag til Grækenland. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Grækenland

Gå til rejser på egen hånd