5-dages pakkerejse

 • Ledige pladser

Afrejsedatoer:

01. sep. - 05. sep. 2021

08. sep. - 12. sep. 2021

15. sep. - 19. sep. 2021

22. sep. - 26. sep. 2021

29. sep. - 03. okt. 2021

06. okt. - 10. okt. 2021

 

Inkluderet i prisen:

 • Flybillet København– Athen tur/retur med Aegean Airlines
 • Alle skatter og afgifter
 • 1 stk indtjekket bagage max. 23 kg
 • 1 stk ikke omfangsrigt håndbagage max. 7 kg
 • 4 nætter i Eretria på hotel Negroponte Resort*****
 • 4 x morgenmad (dag 2-5)
 • 4 x middag (dag 1-4)
 • Gratis Wifi
 • Gratis parkering
 • 5 dages billeje (Kat. A: Renualt Twingo 1,0 eller tilsvarende)
 • Obligatorisk bilforsikring (ekstra forsikring kan tilkøbes, info tilgår ved bestilling)


Ej inkluderet i prisen:

 • Vejskat
 • Benzin
 • Græsk turistskat (4 Euro pr. værelse pr. nat, som betales direkte til hotellet)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Udgifter af privat karakter


Tilkøb:

 • Eneværelsestillæg Kr. 1.995,- pr. person
 • Opgradering af bil til Kat. C (WW polo 1,2 eller tilsvarende) Kr. 250,- pr. booking
 • Opgradering af bil til Kat. D (Renualt clio 1,4 eller tilsvarende) Kr. 550,- pr. booking
 • Havudsigt    Kr. 500,- pr. person

Fra Kr. 5.495 (pr. voksen)

Bestil rejseMed hotel Negroponte Resort som base har du mulighed for at tage på eventyr på det Græske fastland. Hotellet ligger i tilpas køreafstand fra nogle store seværdigheder.

 

Tag en dag på udflugt til byen Nafplion, som efter den græske revolution fra 1821-1828, blev Grækenlands første hovedstad. Byen er en charmerende storby med flotte bygninger, spændende butikker, restauranter og caféer. Højt hævet over byen kan man se to venetianske fæstningsværker. Undervejs på turen kan du besøge Korinth kanalen, den 6,3 kilometer lange, menneskeskabte kanal, som det tog 13 år at udgrave. Oplev hvordan den borer den sig gennem klipperne, og da kanalen stod færdig i slutningen af 1800-tallet, blev den betragtet som et teknologisk vidunder.

 

Hvad med at besøge det antikke Delfi. Her kan du besøge opleve Apollontemplet - viet til den græske gud Apollo, som blandet andet var gud for spådomme. Ifølge sagnet dræbet Apollon slangen Python, der herskede over Delfi. Herefter blev Delfi gjort til helligdom og man kunne herefter komme til templet og få et godt råd. Her sad spåkvinderne og formidlede hvad guden Apollon fortalte. Selve templet var bygget af sten og er blevet genopbygget flere gange, da både jordskælv og brand har hærget det. I dag er det kun søjler og dele af fundamentet, som står tilbage.

 

Besøg det interessante museum, hvor du finder en del af stedets vigtigste fund - herunder den berømte vognstyrer og Sfinxen fra Naxos.

 

Der er også tid til at nyde en dag eller to ved poolen eller på stranden. Læg dig under en parasol med en lækker drink i hånden, mens du lytter til bølgerne.

 

Om aftenen spiser du den inkluderede middag på hotellet lækre restaurant, mens du nyder udsigten over kysten.

 

Glæd dig til 5 dage på det lækre Negroponte Resort. I rejsen har vi udover flybillet og hotel, også inkluderet 5 dages billeje samt halvpension på hotellet.

 

Udover det fastlagte datoer er der også mulighed for at rejse på andre tidspunkter. Du har også mulighed for at kombinere det med et par dage i Athen på ud og hjemrejsen.

Hotel Negroponte Resort*****

 

Glæd til at bo på dette lækre 5-stjernede hotel, som ligger direkte på stranden blot 3 km fra det historiske Eretria. Hotellet har et flot poolområde med liggestole og direkte adgang til stranden. Hotellet er holdt i lyse og pæne farver og er kendt for sin gode service.

 

Nyd en god frokost eller lækker middag på den traditionelle græske restaurant, som har veranda med direkte havudsigt. Efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvorfra du har en fantastisk udsigt udover kysten.

 

Alle værelser er smagfuldt indrette med TV, minibar, sikkerhedsboks, gratis Wi-Fi og hårtørrer. Fra den møblerede balkon er der udsigt udover bjergene. Mod tillæg kan man få havudsigt. Badeværelserne er lyse og har bruseniche.

 

Læs mere om hotellet her.

Praktisk information Grækenland

 

Pas & Visum

 

Visum er ikke nødvendigt for danske statsborgere. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder ud over opholdet og medbringes som ID ved flyrejser. Det anbefales at medbringe en kopi af pas og forsikringspapirer, evt. både i papirform og tilgængeligt på


Forsikring

 

Den offentlige sygesikring dækker ikke uden for Europa og derfor heller ikke i Grækenland. Det blå EU-sygesikringskort dækker kun udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin m.m. under ophold i et EU-land og i Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Med kun det blå EU-sygesikringskort i hånden får du samme behandling som borgerne i det pågældende land. Det vil sige, at der ofte vil være tale om egenbetaling på 30-40 %. Der vil ikke være hjemtransport, og der vil ikke være en dansk alarmcentral, der kan hjælpe dig, hvis du kommer til skade. Det er derfor vigtigt at tegne en rejseforsikring, der f.eks. dækker omkostninger ved sygdomsbehandling og hjemtransport og i forbindelse med stjålne og ødelagte ejendele, da Mondo Travel ikke påtager sig noget ansvar i den forbindelse.

 

Mondo Travel anbefaler Gouda Rejseforsikring, som tilbyder gode rejseforsikringer. Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år.


Medicin

 

Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer et medicinpas med en beskrivelse af indholdet på engelsk. Denne kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

 


Valuta & Kreditkort

 

I Grækenland benyttes Euro, som kan hæves i automater i de fleste byer. På trods af græsk finanskrise fungerer banksystemet og betalinger med kreditkort som før. Enkelte butikker, restauranter og cafeer tager ikke mod internationale kreditkort, derfor anbefaler vi, at man medbringer lidt kontanter. Selv om kriminalitet med kreditkort er begrænset, er det vigtigt at holde øje med sit kort. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort.

 

Tidsforskel

Grækenland er 1 time foran.

 

Transport

 

Transportmidler vil være af god turiststandard efter lokale forhold. Bemærk at der på busrejser er begrænset plads til håndbagage, som skal kunne stå under sædet, for hattehylden er forbeholdt overtøj o.l.

 


Drikkepenge

 

Det er kutyme at give drikkepenge i Grækenland Mange af dem, som arbejder i servicebranchen, har lave lønninger, så drikkepengene er en del af deres løn. Vær derfor opmærksom på denne skik. På restauranter, så regn med at give 10 % af regningens beløb i drikkepenge. Ligeledes bør der gives drikkepenge til chauffør og guider.

 


Hotellerne

Hotellerne er kategoriseret med stjerner efter lokal standard. Der vil ikke være dyner som i Danmark, da man bruger lagner og tæpper som sengetøj. Tæpperne finder man i et skab på værelset, ellers kan de fås i receptionen. Hvis man vil have rene håndklæder hver dag, skal de brugte efterlades på gulvet, men man kan vælge at tænke på miljøet og bruge håndklæderne mere end en dag. Vi gør opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan forekomme hotelændringer undervejs på rejsen. Eventuelle ændringer vil tilstræbes at være af tilsvarende standard.

 


Sikkerhed

 

Det er en god ide at opbevare værdigenstande i en sikkerhedsboks på værelset eller i receptionen. Enkelte hoteller tager depositum for nøglen, og beløbet refunderes ved returnering. Lommetyve er primært et storbyfænomen. Gå derfor ikke med pengepung i baglomme, åben taske eller rygsæk.

 

Elektricitet

 

I Grækenland er der 220 volt, men du kan få brug for en adapter, da stiktyperne kan variere.

 

Telefon og internet

 

Ved opkald til Danmark tastes 0045 før telefonnummeret. Husk at slå data-roaming fra på mobiltelefonen. Der findes internetcaféer mange steder, dog er forbindelsen ikke altid så god som herhjemme. På flere hoteller kan man få adgang til pc med internet mod betaling


Drikkevand

 

I Grækenland anbefaler vi, at man køber vand på flaske, selvom vandet godt kan drikkes fra hanen, men det smager anderledes end i Danmark, fordi det renses med flere kemikalier og tilsættes klor.

 


Rygning

 

I Grækenland er rygning forbudt på offentlige steder og arbejdspladser.

 

Prisniveau

 

Prisniveauet er en del lavere end i Danmark. Dagligvarer koster ca. 70 % af, hvad de koster i DK og restaurantpriserne ligger på ca. 90 % af priserne i Danmark.

 

Kultur

Ved besøg i kirker forventes det at skuldre og knæ er tildækkede, da man ellers risikerer at blive afvist ved indgangen. Fotografering er ikke altid tilladt i kirker, moskéer og andre hellige bygninger – spørg lokale på stedet.

Information gældende leje af bil gennem Mondo Travel

 

Inkluderet i prisen:

 • Ubegrænset kilometer (U.N.L.)
 • Tredjepartsforsikring (T.P.I.)
 • Selvrisikoreducering (F.D.W.) Gælder dog ikke dæk, spejle, ruder, dele af bilens undervogn og indvendige skader.
 • Tyveriforsikring
 • Airport Service Charge (ASC)
 • Vejhjælp
 • Afhentning og aflevering inden for stations åbningstider.
 • VAT 24%

 

Ej inkluderet men kan tilkøbes ved afhentning:

 • Benzin
 • Afhentning og aflevering uden for stations åbningstider: Ca. € 25 Euro pr. gang.
 • Autostol: € 5 pr. dag, betales på destinationen. Autostolen opfylder lokale sikkerhedskrav (men modsvarer nødvendigvis ikke skandinaviske krav). Kontakt os i forbindelse med din booking og oplys, hvis du ønsker autostol samt barnets alder.
 • GPS – Navigation System € 8,- pr. dag (max. € 105,- pr. leje)
 • Ekstra Chauffør : € 6,- pr. dag (max. € 105,- pr leje)
 • Personlig ulykkesforsikring (PAI), dækker assistance, reparation og lægeassistance for alle personer i bilen.: € 7,- per day
 • Vejskatter
 • Benzin : Når du modtager bilen er tanken fuld og den skal afleveres med fuld tank. Husk, at tjek betingelserne inden du skriver under på lejekontrakten.

 


Bemærk:

 • Er du ude for en ulykke eller laver skaden på bilen, så kontakt vores lokale samarbejdspartner, som hjælper dig. Nummeret oplyses ved bookningen.
 • Forsikringen dækker ikke, hvis skaden skyldes brud på færdselsreglerne, eller hvis føren af bilen har være påvirket af alkohol eller narkotika.
 • Åbningstider: mandag-søndag: 7-22

 

Betingelser:

 • Lejen er pr. 24 timer. Den 25. time er gratis. En ekstra dag vil blive lagt til lejen fra den 26. time.
 • Ved udlevering af bilen bliver der blokeret et beløb på dit kreditkort svarende til mellem € 700 og 
  € 1.200,-, alt afhænging af bilens kategori. Beløbet bliver frigivet når bilen afleveres.
 • Føren af bilen skal være 25+ år for at kunne indgå lejemål af bilen.
 • Bilen bliver leveret med fuld tank og skal derfor afleveres med fuld tank, ellers vil der blive pålagt en afgift på € 1,75 pr liter samt et fee på € 10 + moms.
 • Alle biler er forsikret:
  • mod skader på tredjepart (undtagen chauffør) og dødsfald op til € 1.000.000,- pr skadeslidte.
   materielle skader på tredjepart (undtagen køretøj) up to € 1.000.000,-
  • mod brand.
 • Forsikringen dækker ikke dæk, spejle, ruder, dele af undervognene samt indvendige skader.
 • Hvis bilen bliver beskadiget eller stjålet, som følge af chaufførens skødesløshed vil chaufføren blive draget til ansvar for bilens værdi på skadestidspunktet.
 • Skadeadministrationsafgift: I tilfælde af skade er det lejens ansvar at betale et ikke refunderpart fee på € 15 + moms til at dække administrationsomkostningerne.
 • Bøder som følge af overtrædelser af færdselsloven betales af lejer.
 • Administrations fee for bøder: Hvis lejer ikke betaler bøderne i forbindelse med overtrædelse af færdselsloven, vil bøde blive betalt af udlejer og regningen på bøden vil blive fremsendt til lejer med et administrations fee på € 20 + moms.
 • I tilfælde af lejer mister nøglen er lejer ansvarlig for en ny nøgle, som koster mellem € 80 - €200 + moms, altafhængig af bilmodel.
 • I tilfælde af lejer afleverer bilen i en sådan stand, at det kræver special rengøring vil lejer blive pålagt en afgift på € 80 + moms
 • Priser og betingelser kan ændres uden varsel.