Vores rejser til Italien

En rejse til Italien byder på mange gode oplevelser, hvad enten du vil opleve Roms mystik, spise god mad, sejle i gondol i Venedig eller bestige Etna på Sicilien. Italien har noget for alle.

For mange er et besøg i Rom et must. Her kan man vandre rundt fra den ene seværdighed til den anden, ja hele byen er et stort national museum. Man kan besøge Vatikanet og Peterskirken, eller besøge Colosseum, hvor der i oldtiden blev vist gladiatorkampe. Overalt hvor du går i Rom mærker du historiens vingesus.

Italien er dog mere end Rom, og de mange seværdigheder. Tag en tur uden for storbyerne, og oplev en storslået natur, hyggelige landsbyer med små torvepladser, hvor Italiener lever livet – ”La dolche vita”, noget som helst sikkert også vil smitte af på dig.

En god måde, at opleve landet på er ved en togrejse fra nord til syd. Slip for sikkerhedskontrollen i lufthavnene, og nyd i stedet landet fra togets vinduer. Italien har et godt udbygget togsystem, så det er en god måde at rejse på. Undervejs kan man stå af og på i de byer, man nu kommer til. En mere afslappende rejseform findes vist ikke.

Sicilien, som er den store ø i syd, er måske ikke så kendt af danskene, men det gør det ikke desto mindre spændende at besøge. Her finder du små byer, spændende kultur, og en masse dejlige strande.

Hvad med at besøge den lille by, Cefalu, som ligger på nordkysten, helt ud til vandet. Her kommer du helt tæt på den lokale bystemning. Lej en lejlighed i det historiske centrum, og bo blandt de lokale. Om aftenen kan man nyde en god middag ved den lille havn, og efterfølgende slentre gennem de gamle gader med toppede brosten. Spis en is, eller drik et godt glas vin, og nyd livet, som Italiener gør.

Her på siden vil vi løbende komme med forslag til gode rejser til Italien. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad mig hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Italien.

Bestil tilbud

Her finder du et udvalg af hoteller i Italien. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse til Italien.

Send en mail og få et uforpligtende tilbud retur

Rejser til Italien

 • Sicilien - badeferie

  Glæd dig til at opleve Siciliens enestående natur og seværdigheder. Du har base i den hyggelige by, Cefalu, som ligger på den nordlige del af Sicilien.

  • Pris: Fra Kr. 5.995,- (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Sorrento & Rom

  Glæd dig til at opleve det maleriske Sorrento, hvor du nyder dagene ved stranden. Rejsen slutter i magiske Rom, hvor du oplever byens store seværdigheder.

  • Pris: Fra Kr. 9.995,- (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort

Hvor vil du hen?

På denne side vil du kunne finde vores forslag til gode rejser til Italien. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Italien.

Gå til rejser på egen hånd