Vores rejser til Kina

Start din rejse i Beijing, som er en moderne storby i rivende udvikling. Her finder du moderne arkitektur og de gamle bygninger og templer side om side.

Oplev den forbudte by i Beijing, hvor du går du i fodsporene på de mange kejsere, som har boet her gennem tiden. Stop op og lad dig fortrylle af bygningernes skønhed og flotte arkitektur. Lukker man øjnene et kort øjeblik, er det som om, at man kan mærke histories vingesus.

Ved det himmelske Temple oplever du igen et storslående bygningsværk, som har stået her i flere hundrede år. Er du heldig kan du måske opleve de lokale kineser gøre morgengymnastik ved templet.

Besøg den kinesiske mur, det enestående bygningsvæk, som før i tiden skulle beskytte landet mod fjender udefra, og i dag står den som et arkitektonisk vidunder. Fra muren, er der en mageløs udsigt, som kan tage pusten fra enhver.

Xian, som udover at have været endestationen på Silkevejen, danner i dag rammen om den enorme, Terrakotahær, som blev fundet i 1974 ved et tilfælde. Oplev soldater, heste og stridsvogne i naturlig størrelse, alle udformet i ler og bygget med kun et formål – at beskytte kejseren i dødsriget.

Shanghais pompøse skyline byder dig velkommen til et af verdens økonomiske magtcentre. Byen er moderne, men kradser man i overfladen dukker Kina op indenunder. Gå en tur i de gamle gader i det franske kvarter, som vidner om en tid med fransk herredømme. Besøg den hyggelige Yu Garden, som indbyder til en spadseretur i en lille oase.

Rejserne kan ændres og tilpasses dit behov, budget og ønsker. Ring eller skriv, så sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud til din kommende rejse til Kina.

Bestil tilbud

Vi har sammensat et par rejseforslag til Kina. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Kina.

Send en mail og få et uforpligtende tilbud retur

Rejser til Kina

  • Kinas Højdepunkter

    Oplev nogle af Kinas kulturelle højdepunkter på denne rejse, som starter i Beijing, går via Xian med besøg ved Terrakottahæren til en skøn afslutning i Metropolen Shanghai.

    • Pris: Fra Kr. 14.900 (pr. voksen)
    Se rejse Se google kort

Hvor vil du hen?

Vi har sammensat nogle rejseforslag til Kina. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Kina.

Gå til rejser på egen hånd