Vores rejser til Tyskland

Tyskland er et af de mange interessante rejsemål i Europa og så ligger det lige syd for vores egen grænse. Her kan du let tage bilen og tage på kør-selv-ferie til nogle af de mange smukke områder. Der er spændende storbyer, som bare venter på at blive oplevet. Tyskland er som skabt til en miniferie og forlænget weekend væk fra Danmark.

Hvad med at udforske Harzen tage på en vinrejse til Mosel eller Rhinen. I det sydlige Tyskland ligger romanstiske Schwarzwald, som viser sig fra sin bedste side.

Hvad med at besøge de spændende storbyer som München eller Nürnberg, hvor du oplever en ægte storbystemning krydret med god mulighed for shopping og kultur.

Tag på opdagelse i det østlige Tyskland, hvor du kan besøge byerne Leipzig, Dresden eller velkendte Berlin.

En god måde, at opleve landet på er ved en togrejse. Slip for sikkerhedskontrollen i lufthavnene, og nyd i stedet landet fra togets vinduer. Tyskland har et godt udbygget togsystem, så det er en god måde at rejse på. Undervejs kan man stå af og på i de byer, man nu kommer til. En mere afslappende rejseform findes vist ikke.

 Her på siden vil vi løbende komme med forslag til gode rejser til Tyskland. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad mig hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Tyskland.

Bestil tilbud

Her finder du et udvalg af hoteller i Tyskland. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse til Tyskland.

Send en mail og få et uforpligtende tilbud retur

Rejser til Tyskland

 • Leipzig med tog

  Tag med til det gamle DDR, når du besøger Leipzig. Vi har inkluderet en spændende byvandring i programmet, så du kan blive godt kendt med byen.

  • Pris: Kr. 3.995,- (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Togrejse til Frankfurt med udflugter

  Oplev Frankfurt og det sydlige Tyskland på denne spændende togrejse. Du bor centralt og i kort gå afstand til byens mange seværdigheder.

  • Pris: Fra Kr. 6.895 (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Dresden med tog

  Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til Dresden, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer.

  • Pris: Fra Kr. 4.995,- (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort

Hvor vil du hen?

På denne side vil du kunne finde vores forslag til gode rejser til Tyskland. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Tyskland.

Gå til rejser på egen hånd