5-dages togrejse

Inkluderet i rejsen:

 • Togbillet fra Danmark til Frankfurt tur/retur
 • Pladsbillet på toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 nætter i Frankfurt på hotel Intercity Hotel Hauptbahnhof Süd****
 • 4 x morgenmad (dag 2-5)
 • 3 x frokost (dag 2,3 & 4)
 • Byrundtur i Frankfurt til fods
 • Udflugt til Heidelberg
 • Udflugt til Rhindalen 
 • Vinsmagning (dag 4)
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne

 

Ej inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide, chauffør eller hotelpersonale
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Øvrige måltider og drikkevarer, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter

 

Tilkøb:

 • Eneværelsestillæg        kr. 1.395,- 

Fra Kr. 6.895 (pr. voksen)

Bestil tilbudOplev Frankfurt og det sydlige Tyskland på denne spændende togrejse. Du bor centralt og i kort gå afstand til byens mange seværdigheder.

 

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til Frankfurt, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer. Hele rejsen er tilrettelagt i et roligt tempo, så alle kan følge med. Der er inkluderet en spændende byvandring og en udflugt til Heidelberg i programmet. 

 

Frankfurt er den største by i delstaten Hessen og er den femtestørste by i Tyskland. Den har over flere omgange været hovedstad, men i dag er Frankfurt en af verdens vigtigste finansbyer. Den er hjemsted for Den Europæiske Centralbank, Deutsche Bundesbank, Frankfurt-børsen og flere store kommercielle banker. 

 

Rejsen starter med en kort byvandring i Frankfurt, så du kan blive kendt med byen. Guiden vil vise dig nogle af byens seværdigheder og kommer gerne med tips og ideer til gode oplevelser på egen hånd.

 

Vi har inkluderet en spændende udflugt til den romantiske by, Heidelberg. Her vil du opleve byens flotte bygninger, når du sammen med guiden indtager nok den smukkeste by i Tyskland. Efter en spændende byvandring bliver der god tid til at opleve byen på egen hånd

 

Vi har også inkluderet en udflugt til Rhindalen. På turen vil du opleve noget af den flotteste natur langs Rhinen med vinmarker på bjergsiderne og de mange hyggelige byer langs flodbredden. Der er inkluderet en sejltur på Rhinen, hvor du bl.a. kommer forbi den berømte Loreley klippe. I turens program er der også indlagt en vinsmagning.

 

Brug en dag på indkøb i byens mange butikker, eller tag på en sejltur på floden Main. Der er nok at tage sig til.

 

Oplev dejlige Frankfurt og det sydlige Tyskland på denne spændende togrejse, hvor der bliver god tid til at opleve kultur, historie og gode indkøbsmuligheder. 

 

Rejsen starter i København, men der er også mulighed for at stå på toget i Odense, Fredericia, Kolding, Århus eller Ålborg, Spørg ved bestilling

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et eller to stop undervejs til Frankfurt. 

 

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab som toget kører igennem. Nyd en god frokost i togets spisevogn, eller slap af med en god bog mens du kører ned gennem Tyskland.

 

Sidst på eftermiddagen ruller toget ind på hovedbanegården i Frankfurt, og herfra er der en kort gåtur til dit centralt beliggende hotel.

 

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Nyd en spadseretur i byens centrum og mærk byens stemning. Find dig en god restaurant, hvor du kan nyde dig et måltid mad med et godt glas øl til.

 

Måltider: ingen

 

Dag 2: Byvandring i Frankfurt

Efter morgenmaden mødes du med guiden, som tager dig med på en kort byvandring i Frankfurt. Her bliver du introduceret til nogle af byens seværdigheder; og guiden giver dig tips og ideer til gode oplevelser i byen.

 

Efter byvandringen spiser du frokost og herefter er resten af dagen til egne eventyr i den spændende by. Du kan bruge tiden på et af de mange museer, eller du kan tage på indkøbstur i nogle af byens mange butikker.

 

Måltider: morgenmad & frokost

 

Dag 3: Oplevelser i Heidelberg

I dag går turen til Heidelberg, som nok er en af de smukkeste byer i Tyskland. Undervejs oplever du det flotte, varierede landskab fra bussens vinduer.

 

Heidelberg ligger ved floden Neckar og er kendt for sit berømte slot bygget i Gotisk stil, samt byens flotte renæssance bygninger. Sammen med guide spadserer du gennem byen, hvor du blandt andet besøger den gamle bro, Karlstor og Helligånds kirken. Mens guiden levende fortæller om byen betragter du de gamle, flotte renæssance bygninger. 

 

Efter frokost bliver god tid til at besøge byen på egen hånd, inden turen går tilbage til Frankfurt igen

 

Aftenen er til egne eventyr.

 

Måltider: morgenmad & frokost

 

Dag 4: Udflugt til Rhindalen

Glæd dig til en spændende dag, når du tager på udflugt til Rhindalen, som er på UNESCO verdensarvslisten. 

 

I dag vil du opleve den betagende flod, de små landsbyer som ligger langs flodbredden og de mange vinmarker som ligger på bjergsiderne langs floden. Indimellem ligger flotte, middelalderborge som vidner om en svunden tid. 

 

Frokosten nydes på en lokal restaurant langs med floden, og bagefter sejler du på en tur på Rhinen. Fra skibets dæk oplever du de flotte bjerge med vinranker så langt øjet rækker, du ser små hyggelige landsbyer og middelalderborge på toppen. 

 

Sejlturen går forbi den legendariske Loreleyklippe, hvor passagen er smal og vanskelig; og her fortæller sagnet om en blond pige på klippen, som synger så bedårende og hendes skønhed har lokket sømændene på Rhinen i fordærv, så de gik på grund med deres skibe.

 

Efter sejlturen nyder du en dejlig frokost, og bagefter vil der være. Her bliver du budt på smagsprøver af den lokale vin, som du har mulighed for at købe med hjem. Efter vinsmagningen går turen tilbage til hotellet i Frankfurt, som du kommer til sidst på eftermiddagen.

 

Resten af dagen og aftenen kan du bruge på at opleve aftenstemningen i byen.

 

Måltider: morgenmad & frokost

 

Dag 5: Hjemrejse

Efter en tidlig morgenmad tjekker du ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i Frankfurt, hvor toget venter. Vel ombord sættes kursen nordpå mod Danmark.

 

Efter et eller to stop undervejs ankommer du til Danmark først på aftenen efter nogle spændende dage i Frankfurt og det sydlige Tyskland.

 

Måltider: morgenmad

Intercity Hotel Hauptbahnhof Süd****

 

Glæd dig til at bo centralt i Frankfurt, lige overfor banegården og i kort gåafstand til butikker, restauranter og seværdigheder. Hotellet er kendt for din gode, centrale beliggenhed og gode service.

 

Hotellet er indrettet i moderne stil, men rene og varme farver. Der findes restaurant, bar samt cafe.

 

De hyggelige værelser er dekoreret med billeder af bykort og er indrettet med TV, køleskab, sikkerhedsboks, hårtørrer og gratis Wi-Fi. Badeværelserne er lyse og med bruseniche. 

 

Læs mere om hotellet her

 

 

Lidt om selve togrejsen.

Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutche bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af hvor du står på i Danmark vil der være et eller to skift undervejs til Frankfurt. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

 

Pladsbillet på 2.klasse er inkluderet i rejsens pris, og du vil fortrinsvis blive placeret i togets åbne salonvogn, men du kan også få anvist plads i en 6-personers kupe. 

 

På de tyske tog er der en spisevogn med, som tilbyder et varieret menukort. Her kan du nyde et godt måltid mad eller en snack, mens du ser på at landskabet fra togets vinduer.

 

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transporterer på i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen, vente på din bagage eller stresse med at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men på toget kan du frit bevæge dig omkring og strække din ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

 

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere, med din bagage, til dit hotel. 

 

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, så er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende som en flyrejse kan være.