Vores rejser til Vietnam

Mange starter deres Vietnamrejse i Hanoi, og det er ikke uden grund. Her vil du opleve det lokale liv, som ikke har ændret sig meget igennem de sidste mange år, og man får en fornemmelse af, at tiden er gået i stå. Tag et par gode sko på, og gå en tur i de gamle gader i det centrale Hanoi. Find dig en hyggelig cafe, og prøv en ægte Vietnamesisk kaffe, som du nyder sammen med de lokale, mens du kigger på byens liv.

I den centrale del af Vietnam er det Hoi An, som er det naturlige omdrejningspunkt. Denne lille perle af en fiskerby, som før i tiden var en aktiv handelsby, har bevaret sin charme og idylliske stemning, som du ikke kan undgå, at komme til at holde af. Her finder du også nogle af landets bedste badestrande.

Ho Chi Minh City i syd er en moderne storby i rivende udvikling. I den centrale del af byen finder man domkirken, operaen og posthuset, som er et levn fra kolonitiden. Trods den moderne udvikling, så kan man stadigvæk finde den Vietnamesiske charme overalt.

Vi kan ikke komme uden om, at Vietnam krigen har sat sine spor. Mærk historiens vingesus, når du besøger de berømte Chu Chi tunneller uden for Ho Chi Minh City, som er en naturlig del af en rejse til Vietnam. Her får du fortalt historien fra Vietnamesernes side, og de vil altid omtale krigen, som Amerikanerkrigen.

En rejse til Vietnam byder også på spændende kulinariske oplevelser, som du med garanti får undervejs. Prøv den lokale nudelsuppe Pho, som mætter godt, eller gå ombord i mange af de andre kilinariske oplevelser. I Hoi An er der mulighed for at prøve kræfter med det Vietnamesiske køkken ved at deltage på en kokkeskole.

Rejserne kan ændres og tilpasses dit behov, budget og ønsker. Ring eller skriv, så sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud til din kommende rejse til Vietnam.

Bestil tilbud

Vietnam er utømmelig kilde af gode oplevelser. Herunder har vi samlet et par forslag til nogle gode rejser i Vietnam. Alle er som udgangspunkt individuelle med egen chauffør og guide.

Rejserne kan ændres og tilpasses dit behov, budget og ønsker. Lad os hjælpe dig med at sammensætte din drømmerejse til Vietnam.

Send en mail og få et uforpligtende tilbud retur

Rejser til Vietnam

 • Det klassiske Vietnam

  Tag med på en fantastisk rejse gennem Vietnam. Undervejs vil du opleve en enestående natur og betagende seværdigheder. Overalt bliver du mødt af den venlige befolkning, som byder dig velkommen med et stort smil.

  • Pris: Fra Kr. 15.500(pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Det Nordlige Vietnam

  Oplev det betagende Nordvietnam, som byder på store naturoplevelser i særklasse. Du får rig mulighed for at møde den Vietnamesiske befolkning på tæt hold. Rejsen sluttes af med nogle skønne dage i den maleriske by, Hoi An.

  • Pris: Fra Kr. 15.800(pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Det Sydlige Vietnam

  Glæd dig til storbys kolorit i Ho Chi Minh City, et afslappende cruise på Mekong Floden og nogle dejlige dage på stranden i Mui Ne

  • Pris: Fra Kr. 14.900 (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Vietnam - Langtidsrejse

  Tag tre uger ud af din kalender og tag med på en langtidsferie til charmerende Hoi An i Vietnam. Undervejs besøger du Ho Chi Minh City og Mekong deltaet.

  • Pris: Fra Kr. 18.400(pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Nordvietnam og badeferie

  Tag med på en fantastisk rejse gennem Vietnam. Undervejs vil du opleve en enestående natur og betagende seværdigheder. Overalt bliver du mødt af den venlige befolkning, som byder dig velkommen med et stort smil.

  • Pris: Fra Kr. 13.900(pr. voksen)
  Se rejse Se google kort

Hvor vil du hen?

Vi har sammensat en række rejseforslag til Vietnam. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Vietnam.

Gå til rejser på egen hånd