Badeferie på Sicilien

Cefalù byder på andet end siciliansk landsbycharme. Byen har sin egen, lange sandstrand, hvor du kan nyde dagene fra en solstol eller tage en forfriskende dukkert i havet. Ved strandepromenaden findes flere restauranter og et par gode isbarer, hvor du får noget af det bedste italienske is.

Læs mere her

Sol, Strand og Storbykolorit

Oplev Koh Chang og Bangkok på en spændende 15 dages rejse, hvor du nyder dagene på stranden på Koh Chang og slutter af med et par oplevelsesrige dage i Bangkok. Rejsen er krydret med gode udflugter og hoteller i verdensklasse

Læs mere her

Eventyrlige Dubai

Oplev 1001 nats eventyr, når du besøger metropolen Dubai, som viser sig fra sin bedste side både dag og nat. Her vil du opleve den ene flotte arkitektoniske bygning efter den anden. Dubai er dog meget mere end de flotte bygninger. Det er et møde med en storby i rivende udvikling. Dubai er et perfekt stopover på din rejse til og fra Asien.

Læs mere her

Storbyferie i verdens metropoler

Mondo Travel tilbyder en perlerække af gode storbyferier, hvor der er noget for en hver. Rejserne skal ses som inspiration, og kan kombineres samt tilrettelægges helt efter dine ønsker.

Se mere her

Oplevelsesrejser - lidt mere af det hele

Oplevelsesrejser er færdigpakkede rejser, som indeholder mange af de elementer man ønsker sig på en rejse. Det være sig kulturoplevelser, gode hoteller, lækker mad, facinerende natur, indbydende strande med kridhvidt sand og azurblåt vand.

Se mere her.

Rejs med os eller på egen hånd

Du kan få skræddersyet en rejse på egen hånd. Vi kender de lokale, smutvejene og de vildeste seværdigheder.

Læs mere omkring rejser på egen hånd, eller ring for at høre mere på 51 20 82 56.

Du kan også sende en mail og få et uforpligtende tilbud. 

Velkommen hos Mondo Travel

Uanset hvor du vil rejse hen så kan vi hjælpe dig med at planlægge turen. Vi sørger for det praktiske, så du kun skal bruge tid på at nyde rejsen.

 

Hvem er vi - læs mere her