Velkommen hos Mondo Travel

Du tænker måske, hvad Mondo Travel kan tilbyde dig, som andre rejsebureauer ikke kan. I dag kan du bestille din rejse på nettet samt til- og fravælge mad, transport, osv., uden at have nogen kontakt med rejsebureauet. Det kan derfor også være svært at vurdere, om det, du i sidste ende køber, virkelig har et niveau af kvalitet, du forventer.

Internettet er nemlig et utømmeligt bibliotek af information, hvor indholdet kan være lagt ud i skyen af hvem som helst, og hvordan vurderer du, at en anbefaling eller en rejsebeskrivelse er troværdig?

Det er netop dette, Mondo Travel har til mission at gøre op med. Vi kender alle vore rejser ud og ind, og de er kvalitetssikret og gennemprøvet. Det betyder, at du som rejsende ved Mondo Travel kan overlade alle praktiske foranstaltninger til os, og at du bekymringsfrit kan læne dig tilbage og nyde din ferie.

Rejserne, som du kan booke gennem Mondo Travel, er alle skræddersyet af grundlæggeren af virksomheden, Bo Hansen, som har en enorm erfaring fra rejsebranchen og de destinationer, vi udbyder rejser til.

Hos Mondo Travel fokuserer vi på at planlægge den bedste rejse til pris og ønsker. Vi er ikke de billigste på markedet, og hvis du leder efter den billigste afbudsrejse, så kan vi desværre ikke hjælpe dig. Rejserne du får gennem os, er nemlig planlagt efter dine personlige ønsker og udformet specielt til dig. Mondo Travel bygger på en mission om at bevare god og personlig service, samt rejser af kvalitet og de bedste oplevelser for dig som rejsende. Det ligger os på sinde at tilbyde de bedste rejser og ikke nødvendigvis de billigste rejser.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service – det er ganske simpelt vores vision og DNA. 

Når passionen bliver til dit levebrød
Af Bo Hansen – grundlægger og CEO ved Mondo Travel

At rejse har altid været en stor del af mit liv. Jeg nyder at udforske nye steder, men jeg elsker også at komme tilbage til steder, jeg har været før. Jeg har blandt andet boet og arbejdet i Bangkok gennem ti år, og Sydøstasien er et af de steder, hvor jeg har efterladt en del af mig selv og mit hjerte.

Min erfaring strækker sig på over 20 år i rejsebranchen, hvor jeg undertiden har boet over 17 af dem i udlandet. Mit rejsehjerte og passion for at arbejde med rejsende er det, der udgør hjørnestenene og grundlaget for Mondo Travel.

Jeg har et ønske om et dansk rejsebureau, der leverer skræddersyede rejser af høj kvalitet og god service. Dem kan jeg kun levere, fordi jeg gennem min erfaring netop har rejst de steder, vi hos Mondo Travel udbyder rejser til. Derudover er mit netværk af professionelle rejsepartnere i flere dele af verden stort, hvilket gør, at alle de rejser, vi tilbyder, er rejser, som jeg uden tvivl selv ville tage på igen.

Jeg fascineres af historie, kultur og det lokale liv på en destination. Jeg er, som mange andre rejsende – og helt sikkert også som dig – nysgerrig for at lære nye steder og mennesker at kende. Når jeg rejser, går jeg på opdagelse for at udforske og finde nye steder og kulinariske oplevelser i de lokale byer.

Min nysgerrighed har givet mig min viden, og det er det, der gør, at rejserne du får tilbudt gennem Mondo Travel giver dig mere end det, du kan finde i en guidebog eller en turistbrochure.

Jeg glæder mig til at planlægge din næste rejseoplevelse. 

Med venlig hilsen
Bo Hansen
Grundlægger og CEO – Mondo Travel ApS