Sådan bestiller du din rejse

At planlægge en rejse skal være sjovt. Det hele starter med, at du få en idé. Du har måske allerede fundet en destination eller en verdensdel, du gerne vil se (hvis ikke, så hjælper vi også med inspiration). Herefter begynder du at opsøge viden om destinationen. Hvor skal du bo? Hvad skal du spise? Hvad er der at se? Der er uendeligt mange muligheder for at blive inspireret, og Mondo Travel kan hjælpe dig med alt fra lokale og hyggelige restauranter til store attraktioner og must-sees.

Personlig service er grundstenen i Mondo Travel, og derfor er vi blandt andet tilgængelige på både telefon og e-mail. Har du lyst til at vi mødes og planlægger din rejse sammen, er det bestemt også en mulighed. Vi holder til i København, men det er ingen hindring, at du bor i Thy eller Aabenraa, da da vi også bruger digitale løsninger som Skype og videoopkald til at holde rejsemøder – det betyder, at vi er din fleksible rejsearrangør, hvor end du er.

Du sætter dagsordnen for mødet, og Mondo Travel byder ind med konkret ekspertviden, og sammen skræddersyr vi din drømmerejse. På vores møde får du svar på alle de spørgsmål, du måtte have, og vi kommer med gode ideer og mulige foreslag, du end ikke havde forestillet dig, man kunne opleve på destinationen.

På mødet kommer vi til at tale om praktiske ting som datoer, budget, og hvordan du ønsker at rejse. Derfor er det fint, hvis du på forhånd har gjort dig nogle tanker om, hvad du ønsker, så vi sammen kan lave din drømmerejse.

Efter mødet støber vi et tilbud sammen til dig ud fra dine ønsker og drømme – det er ganske uforpligtende. For dig skal det være nemt, derfor ordner vi alt det praktiske ved rejsen, så du undgår kedelige overraskelser og derfor kan nyde din rejse helt uden bekymringer.

Planlæg et møde ved at udfylde formularen – så laver vi sammen et uforpligtende tilbud på din drømmerejse.

Bestil et møde med Mondo Travel