Badeferie

Trænger du til at koble af på en lækker strand, spise god mad og bare hygge med dem, du rejser med?

 

Der findes mange skønne strande og hoteller i verden, som er oplagt til den ultimative badeferie.

Sammen med gode samarbejdspartner rundt om i verden, sammensætter vi foreslag til den ultimative badeferie. Hotellerne er alle håndplukket fra hele verden, så du kan dykke ned og se, om der er noget, der frister og vide dig sikker på, at hotellerne er ordentlige, da vi har testet dem for dig.

Du kan altid sende en mail med dine ønsker, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Sorrento og Rom - en kombinationsrejse

Glæd dig til at opleve det maleriske Sorrento, hvor du nyder dagene ved stranden. Rejsen slutter i magiske Rom, hvor du oplever byens store seværdigheder.

Badeferie på Sicilien

Glæd dig til en dejlig uge på Sicilien, når du besøger den historiske by – Cefalu. Vi har inkluderet fly, et dejligt hotel med morgenmad og billeje hele ugen inkl. fri kilometre.

Grand Hyatt Dubai

Tag på en luksus rejse til Dubai. Du bor på det lækre Gran Hyatt Resort, hvor du kan nyde dagene ved poolen eller tage på opdagelse i Dubai.

Anantara the Palm Dubai Resort

Nyd en luksus ferie i Dubai, hvor du bor på palmen på hotel Anantara The Palm. Nyd dagene i luksus.

Negroponte Resort - inkl. billeje

Glæd dig til at slappe af på det lækre Negroponte Resort, som ligger 1 times kørsel nord for Athen. Der er inkluderet fly, halvpension og billeje i rejsen.

Badeferie på Syros

Oplev dejlige Syros, en af Grækenlands mange skønne øer. Vi har inkluderet ophold i Athen på ud og hjemrejsen, dejligt hotel på Syros samt transport til og fra Syros.

Nordvietnam - naturoplevelser og badeferie

Oplev det betagende Nordvietnam, som byder på store naturoplevelser i særklasse. Du får rig mulighed for at møde den Vietnamesiske befolkning på tæt hold. Rejsen sluttes af med nogle skønne dage ipå øen Phu Quoc.