Oplevelsesrejser

Vores oplevelsesrejser er planlagte pakkerejser, som indeholder mange af de elementer, man kunne ønske sig på en rejse.

 

Det kan blandt andet være kulturoplevelser, gode hoteller, gastronomiske underværker fra det lokale køkken, fascinerende natur, indbydende og betagende strande med kridhvidt sand og azurblåt vand.

På alle oplevelsesrejser følger en lokal guide med dig, som krydrer rejsen med spændende historier og fakta. Vores oplevelsesrejser indeholder alle forskellige elementer, men fælles for dem er, at alle gennemprøvet af Mondo Travel.

Alle priser gælder ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Hvis du rejser alene vil der være et eneværelsestillæg. Priserne er fra priser, som vil sige, at det er den pris du skal regne med det minimum kommer til at koste. Prisen afhænger af hvilken tid på året du rejser, og hvad flybilletterne koster på det tidspunkt. Du får som altid et uforpligtende tilbud, inden du beslutter dig.

Alle rejser kan tilpasses, så de matcher dine ønsker og budget.

Klik på rejserne og få inspiration, eller send en mail og få et uforpligtende tilbud på din næste oplevelsesrejse.

Storby, jungle og badeferie

Glæd dig til storbykolorit i Bangkok, en spændende tur til River Kwai, hvor du kommer til at opleve den fascinerende jungle på tæt hold. Det hele sluttet af i Cha Am med en badeferie på et lækkert hotel.

Det Klassiske Vietnam

Tag med på en fantastisk rejse gennem Vietnam. Undervejs vil du opleve en enestående natur og betagende seværdigheder. Overalt bliver du mødt af den venlige befolkning, som byder dig velkommen med et stort smil.

Kinas højdepunkter

Oplev nogle af Kinas kulturelle højdepunkter på denne rejse, som starter i Beijing, går via Xian med besøg ved Terrakottahæren til en skøn afslutning i Metropolen Shanghai.

Nordvietnam - naturoplevelser og badeferie

Oplev det betagende Nordvietnam, som byder på store naturoplevelser i særklasse. Du får rig mulighed for at møde den Vietnamesiske befolkning på tæt hold. Rejsen sluttes af med nogle skønne dage ipå øen Phu Quoc.