Storbyferie

Måske er en storbyferie noget for dig?

Vil du oversøisk og spadsere på the Time Square i New York eller besøge et af de mange smukke templer i Bangkok? Måske vil du rejse til Sydeuropa og lade dig fortrylle af Peters Kirken i Rom eller fare vild i gangene på ikoniske Louvre i Paris. 

Mondo Travel tilbyder en perlerække af gode storbyferier til verdens metropoler, hvor der er noget for en hver smag. Rejserne vi præsenterer her på hjemmesiden skal ses som inspiration, og kan derfor kombineres samt tilrettelægges helt efter dine ønsker.

Klik på rejserne og få inspiration, eller send en mail og få et uforpligtende tilbud på din næste storbyferie.

Bangkok - Østens Venedig

Oplev Thailands pulserende hovedstad Bangkok på denne tur til en af Østens store metropoler. Der er inkluderet et par gode udflugter til nogle af byens seværdigheder.

Dubai - 1001 nats eventyr

Oplev 1001 nats eventyr i Dubai. Rejsen byder på et møde med en top moderne storby, men kradser man lidt i overfladen finder man orientens mystik.

Togrejse til Dresden

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til Dresden, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer.

Leipzig med tog

Tag med til det gamle DDR, når du besøger Leipzig. Vi har inkluderet en spændende byvandring i programmet, så du kan blive godt kendt med byen.

Miniferie til Bremen med tog

Glæd dig til at opleve denne dejlige, tyske storby som byder på gode muligheder for shopping, kulturelle oplevelser og gastronomi i særklasse.

Togrejse til Rom

Oplev magiske Rom. Byen, som kaldes for den evige stad, viser sig fra sin bedste side. Du kører med toget fra Danmark via Tyskland og Østrig. Glæd dig til at komme til Rom på en helt ny måde.