Togrejse - en afslappende form for rejse

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transporterer på i forhold til fly.

 

Du skal ikke stå i kø i lufthavnen, vente på din bagage eller stresse med at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men på toget kan du frit bevæge dig omkring og strække dine ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi ind til dit hotel. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadserer med din bagage til dit hotel.

Vi kan hjælpe med togbilletter til langt de fleste tog i Europa, men fortrinsvis med Deutsche Bahn, som er Tysklands svar på DSB.

På alle vores togrejser er pladsbillet på 2.klasse er inkluderet i rejsens pris, og du vil fortrinsvis blive placeret i togets åbne salonvogn, men du kan også få anvist plads i en 6-personers kupe.

På de tyske tog er der en spisevogn med, som tilbyder et varieret menukort. Her kan du nyde et godt måltid mad eller en snack, mens du ser på at landskabet fra togets vinduer.

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, så er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende som en flyrejse kan være.

På denne side finder du vores forslag til en togrejse, men vi laver også gerne lige den togrejse, som du kunne tænke dig.

Du er også velkommen til at skrive en mail, hvis du gerne vil på en togrejse et bestemt sted i verden, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.

Togrejse til Dresden

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til Dresden, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer.

Leipzig med tog

Tag med til det gamle DDR, når du besøger Leipzig. Vi har inkluderet en spændende byvandring i programmet, så du kan blive godt kendt med byen.

Miniferie til Bremen med tog

Glæd dig til at opleve denne dejlige, tyske storby som byder på gode muligheder for shopping, kulturelle oplevelser og gastronomi i særklasse.

Togrejse til Rom

Oplev magiske Rom. Byen, som kaldes for den evige stad, viser sig fra sin bedste side. Du kører med toget fra Danmark via Tyskland og Østrig. Glæd dig til at komme til Rom på en helt ny måde.