Trænger du til at koble af på en lækker strand, spise god mad og bare hygge med dem, du rejser med? Der findes mange skønne strande og hoteller i verden, som er oplagt til den ultimative badeferie.

Sammen med gode samarbejdspartner rundt om i verden, sammensætter vi foreslag til den ultimative badeferie. Hotellerne er alle håndplukket fra hele verden, så du kan dykke ned og se, om der er noget, der frister og vide dig sikker på, at hotellerne er ordentlige, da vi har testet dem for dig.

Du altid kan sende en mail med dine ønsker, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Vores udvalg af badeferie

 • Sicilien - badeferie

  Glæd dig til at opleve Siciliens enestående natur og seværdigheder. Du har base i den hyggelige by, Cefalu, som ligger på den nordlige del af Sicilien.

  • Pris: Fra Kr. 5.995,- (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Nordvietnam og badeferie

  Tag med på en fantastisk rejse gennem Vietnam. Undervejs vil du opleve en enestående natur og betagende seværdigheder. Overalt bliver du mødt af den venlige befolkning, som byder dig velkommen med et stort smil.

  • Pris: Fra Kr. 13.900(pr. voksen)
  Se rejse Se google kort

Hvor vil du hen?

Her finder du et lille udsnit af forslag til badeferie. Som udgangspunkt er de individuelle og indeholder blot fly, hotel, transport. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse.

Gå til rejser på egen hånd