Har du fået den enestående mulighed at hive 3-4 uger ud af din kalender, og trænger du til at rejse? Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige langtidsrejse til dig.

En langtidsferie kan være tre uger på et dejligt hotel på Tenerife eller måske på en mere eksotisk destination som Hoi An i Vietnam eller Krabi i Thailand.

Kendetegnet for langtidsrejser er, at de strækker sig over længere tid, så du får muligheden for at lære lokalområdet og kulturen bedre at kende. De fleste mener at få mere autentiske rejseoplevelser, jo længere man opholder sig på en destination, da der er tid til at fordybe sig og udforske destinationen.

En langtidsferie om vinteren, er den perfekte mulighed for at slippe væk fra kulden i Danmark ved at rejse væk til et varmt land, hvor du kan lade batterierne op.

Sammen med vores samarbejdspartnere, kan du her finde sammensatte forslag til langtidsrejser rundt om i verden.

Du er også velkommen til at skrive en mail, hvis du gerne vil på langtidsferie et bestemt sted i verden, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.

Vores langtidsrejser

  • Vietnam - Langtidsrejse

    Tag tre uger ud af din kalender og tag med på en langtidsferie til charmerende Hoi An i Vietnam. Undervejs besøger du Ho Chi Minh City og Mekong deltaet.

    • Pris: Fra Kr. 18.400(pr. voksen)
    Se rejse Se google kort

Hvor vil du hen?

Vi har sammensat en række rejseforslag til gode langtidsrejser. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse.

Gå til rejser på egen hånd