Vil du oversøisk og spadsere på the Time Square i New York eller besøge et af de mange smukke templer i Bangkok? Måske vil du rejse til Sydeuropa og lade dig fortrylle af Peters Kirken i Rom eller fare vild i gangene på ikoniske Louvre i Paris. Så er en storbyferie noget for dig.

Mondo Travel tilbyder en perlerække af gode storbyferier til verdens metropoler, hvor der er noget for en hver smag. Rejserne vi præsenterer her på hjemmesiden skal ses som inspiration, og kan derfor kombineres samt tilrettelægges helt efter dine ønsker.

Klik på rejserne og få inspiration, eller send en mail og få et uforpligtende tilbud på din næste storbyferie.

Vores udvalg af storbyferier

 • Bangkok - Østens Venedig

  Oplev Thailands pulserende hovedstad Bangkok på denne tur til en af Østens store metropoler. Der er inkluderet et par gode udflugter til nogle af byens seværdigheder.

  • Pris: Fra Kr. 10.500 (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Dubai – ørkeneventyr og storbykolorit

  Glæd dig til et ægte ørkeneventyr, når du bor på et luksusresort midt i ørkenen. Oplev Dubais magi, når du slutter rejsen af med et par dage i den spændende metropol

  • Pris: Fra Kr. 14.900 (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort
 • Dubai - 1001 nats eventyr

  Oplev 1001 nats eventyr i Dubai. Rejsen byder på et møde en top moderne storby, men kradser man lidt i overfladen finde man let den orientens mystik.

  • Pris: Fra Kr. 11.500 (pr. voksen)
  Se rejse Se google kort

Hvor vil du hen?

Vi har sammensat en række rejseforslag til spændende storbyferier. Som udgangspunkt er de individuelle og indeholder blot fly, hotel og transport. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse.

Gå til rejser på egen hånd