Velkommen til vores rejsemål

Verden ligger bare der ude og venter. Den byder på en uendelig palette af gode oplevelser, hvad enten det er en badeferie i Thailand, en kulturrejse til Vietnam, eller en rejse til Italien.

Her på siden har vi samlet de rejsemål, som vi laver rejser til. Vi laver rejser til det meste af verden, men mest af alt til de rejsemål som vi kender rigtig godt.

Mulighederne er mange, så klik dig videre og find inspiration til dit næste eventyr. Hvor går din næste rejse hen?

Skønne Thailand

En rejse til Thailand, byder på en perlerække af gode oplevelser. 

Thailand byder også på flotte naturoplevelser i det nordlige Thailand, hvor byer som Chiang Mai og Chiang Rai vil være naturlige omdrejningspunkter for en god ferie. Her oplever du hyggelige byer, endeløse rismarker og et smilede folk.

Mulighederne er mange, så klik videre og se vores rejser.  

Betagende Italien

Italien viser sig fra sin bedste side. Her finder du store antikke skatte, spændende storbyer, et enestående køkken med en palette af gode smagsoplevelser.

Overalt møder du de venlige Italienere, som stolt viser deres land frem.

Klik videre og se hvor forslag til gode rejser til Italien, og er der noget du mangler, så send en mail, så laver vi et uforpligtende tilbud.

Vidunderlige Vietnam

Vietnam har meget at byde på, hvad enten du er til en aktiv ferie, en kulturel oplevelse eller bare en badeferie.

Oplev storbyernes hektiske liv, de rolige fiskerbyer og farverige bjergstammelandsbyer, eller nyd de dejlig badestrande.

Muligheder er der nok af, så klik videre og se vores forslag til gode rejser.

Eventyrlige Dubai

En rejse til Dubai, byder på et møde med en anderledes kultur, flotte bygninger og en moderne historie.

Byen er i rivende udvikling og her finder du de flotteste hoteller, shopping i verdensklasse og indbydende hvide sandstrande. Vejret er solrigt og varmt, og så ligger det hele bare 6 timers flyvning fra Danmark.

Oplev byens mange facetter på en weekendtur, et stopover på din rejse til og fra Asien eller sæt en uge af og nyd byens mange muligheder.

Klik videre for at læse mere om vores rejser til Dubai

Magiske Cambodia

En rejse til Cambodia byder på et møde med fortiden og nutiden. Oplev en charmerende blanding af kolonitidsbygninger og smukke gamle templer.

Oplev den fantastiske ruinby, Ankor med Ankor Wat, som værende et af de store højdepunkter. Det tog 37 år, at bygge dette flotte tempel med tårne og smukt udskåret reliefer på væggene. Noget som helt sikkert vil tage pusten fra dig.

Undervejs vil du opleve rismarker, oksekærrer, flotte templer fra en rig buddistisk fortid, og stråtækte hytter med paraboler.

Klik videre og se vores rejser til Camboda

Fortryllende Grækenland

Grækenland har noget for enhver. Landet er danskernes favoritrejsemål, og det er ikke uden grund. 

Besøg Athen, den pulserende metropol, som aldrig sover. Her kan du opleve spændende seværdigheder, shopping i verdensklasse, en lang rækkee gode restauranter og den græske gæstfrihed.

Tag på opdagelse i Grækenland med bil. Her får du den ultimative frihed til at opleve landet i dit eget tempo.Der findes masser af muligheder for gode oplevelser i Grækenland.

Klik og læs mere om vores forslag til gode Grækenlandsrejser.

Romantiske Tyskland

Tyskland er et af de mange interessante rejsemål i Europa og så ligger det lige syd for vores egen grænse. Her kan du let tage bilen og tage på kør-selv-ferie til nogle af de mange smukke områder. Tyskland er som skabt til en miniferie og forlænget weekend væk fra Danmark.

Landet har et veludbygget togsystem, hvor du let kan tage dig fra den ene by til den anden. Undervejs kan du opleve det flotte landskab fra togets vinduer. En perfekt måde at opleve landet på.

Oplev hyggelige byer, spændende storbyer med kultur og shopping. Dyk ned i den tyske historie eller nyd noget af det bedste øl i verden.

Klik videre og se hvor forslag til gode rejser til Tyskland.

Imponerende Kina

Riget i midten, byder dig velkommen til et land, som rummer flere tusindårs kulturhistorie, og som bare venter på at blive udforsket. Har du ikke altid haft drømmen om at stå på den kinesiske mur?

Der er mange gode grunde til at rejse til Kina.

Landet byder på en vifte af gode oplevelser, og mange forbinder Kina med en store monumenter, og et land med en masse mennesker, men Kina er så meget mere.

Her møder du historien på hvert gadehjørne, og kineserne byder dig velkommen med et nysgerrigt blik.

Klik videre og se vores rejser til Kina

Fandt du ikke det du søgte?  

Mondo Travel byder på spændende rejser til en lang række lande, og listen bliver hele tiden udvidet. Vi vil løbende opdaterer siden med flere spændende rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev - som du kan gøre ved at klikke her -  så går du ikke glip af de mange gode tilbud. 

Hvis du ikke finder det du søger, så send en forespørgsel. Det gør du ved at udfylde formularen til højre.

Det koster ikke noget og er ganske uforpligtende.