Vores rejser til Cambodia

Oplev den fantastiske ruinby, Ankor med Ankor Wat, som værende et af de store højdepunkter.

Det tog 37 år, at bygge dette flotte tempel med tårne og smukt udskåret reliefer på væggene. Noget som helt sikkert vil tage pusten fra dig.

Ved Ta Phrom ser du, hvordan træerne har væltet murene og erobret templet, og stå ansigt til ansigt med kongen, når du besøger Bayon templets mange tårne med det flot udskårne ansigter. 

Landet byder også på et møde med både fortiden og nutiden på sammen tid. Her kan man opleve rismarker, oksekærrer, flotte templer fra en rig buddistisk fortid, og stråtækte hytter med paraboler.

I Cambodias hovedstad, Phnom Penh finder man store herskabsvillaer fra den franske kolonitid, som ligger langs skyggefulde alleer, side om side med templer og traditionelle huse. Her vil det være naturligt at besøge det kongelige palads og den flotte sølvpagode med de mere end 5.000 sølvfliser, som pryder gulvet. Turen rundt i Phnom Penh gøre med Cyclo, som er en god måde at opleve byen på.

Vi har sammensat nogle rejseforslag til Cambodia. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide.En rejse til Cambodia kan sagtens kombineres med en rejse til Vietnam eller Thailand.

Rejserne kan ændres og tilpasses dit behov, budget og ønsker. Ring eller skriv, så sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud til din kommende rejse til Cambodia.

Mulighederne er mange -  kig videre og se vores rejser til Cambodia.