Vores rejser til Dubai

Allerede når du lander i Dubai vil du opleve en by i rivende udvikling.

Overalt ser du de flotte, arkitektoniske bygninger, den ene mere fantasifuld end den anden. Det er som om, at arkitekterne har fået frit spil til at designe deres drømmebygning.

De meste kendte bygninger er Bujr Al Arab - også kaldet for ”Sejlet” . Verdens eneste 7-stjernede hotel. På toppen af hotellet findes en bar, hvorfra der er en imponerende udsigt udover ”The World”, som er 300 kunstiger øer udformet som et verdens kort. Kun 2 af øerne er dog beboet.

Burj Khalifa er nok Dubais største attraktion. Det er en af verdens højeste bygninger med sine 828 meter. På 124 etage findes en udkigsplatform, som man kan besøge. Herfra er der en fantastisk udsigt udover byen. Bujr Khalifa ligger ved Dubai Mall, som regnes for at være verdens største indkøbscenter med mere end 1200 butikker. Her finder du også Dubai Aquarium og en kæmpe skøjtebane. Udenfor centeret ligger Dubai Fontain, hvor man om aftenen kan opleve at springvandet springer i takt til musik.

Dubai har flere forskellige centrum, hvor Dubai Downtown er den moderne bydel mens Dubai Al Barsha er den nyerede bydel, hvor mange af seværdighederne ligger. Bur Dubai er tilgengæld den gamle bydel, hvor man finder guldsouken, det lokale markede og Dubai Museum.

Byen byder på hoteller i verdensklasse og der er mange af dem. Her på siden har vi samlet et par af vores favoritter, hvor man får meget for pengene. Udover fantastiske hoteller, så byder byen også på gode, anderkendte restauranter samt et rigt natteliv med barer og natklubber med live musik.

Dubai har kilometervise af hvide sandstrande, hvor man kan nyde sole og bade. Her findes også masser af vandsportsaktiviter, som f.eks vindsurfing. På ”The Palm” ved hotel Atlantis findes mellemøstens største vandland – her er noget for hele familien. Dubai har meget at byde på og er som skabt til en forlænget weekende eller et stopover på vejen til og fra Asien.


Vi har sammensat en række rejseforslag til Dubai. Som udgangspunkt er de individuelle og alle med privat chauffør og guide. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad os hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Dubai.

Mulighederne er mange -  kig videre og se vores rejser til Dubai.

Grand Hyatt Dubai

Tag på en luksus rejse til Dubai. Du bor på det lækre Gran Hyatt Resort, hvor du kan nyde dagene ved poolen eller tage på opdagelse i Dubai.

Anantara the Palm Dubai Resort

Nyd en luksus ferie i Dubai, hvor du bor på palmen på hotel Anantara The Palm. Nyd dagene i luksus.

Dubai - 1001 nats eventyr

Oplev 1001 nats eventyr i Dubai. Rejsen byder på et møde med en top moderne storby, men kradser man lidt i overfladen finder man orientens mystik.