Badeferie på Syros

Oplev dejlige Syros, en af Grækenlands mange skønne øer. Vi har inkluderet ophold i Athen på ud og hjemrejsen, dejligt hotel på Syros samt transport til og fra Syros.

Syros er en del af øgruppen Kykladerne, som ligger i det Ægæiske hav sydøst for Athen. Øen får ikke besøg af så mange turister, derfor vil du opleve noget af det autentiske Grækenland.

Øen emmer af historie og var før i tiden  kendt for handel og var med til at opbygge Grækenlands økonomi. Overalt i hovedstaden Ermoupoli ses levn fra øens storhedstid med flotte bygninger og store paladser.

Du kan også opleve kultur, spise god mad og slappe af på de mange strande. Sej dig en bil, så du kan komme lidt rundt til øens seværdigheder og strande.

Uden mad og drikke...
På Syros spiser man godt. Øen er kendt for sine gode fiskerestauranter, hvor dagens fisk er hente op fra havet samme dag. Syros er også kendt for det gode græske køkken samt sine søde sager. Prøv eventuelt deres Halvadopita, som er en rund dessert med nougat og mandler på en vaffel.

På Syros bor du på et dejligt familiehotel på sydøst siden af øen. Her findes der små butikker, restauranter og en dejlig strand, hvor du kan nyde livet fra en solstol.

Glæd dig til at opleve Athens storby kolorit og Syros rolige atmosfære på denne kombinationsrejse til Grækenland.

Programmet kan også skræddersyes helt efter dine ønsker.

Alt dette er inkluderet i prisen:

 • Flybillet fra Købehavn til Athen med enten Aegean Air eller SAS
 • 1 stk ikke omfangsrigt håndbagage på max. 7 kg.
 • 1 stk inchecket bagage på max. 23 kg
 • Færgebillet Athen - Syros tur/retur i økonomisæde
 • Alle skatter og afgifter (undtagen hotelskat i Grækenland)
 • Alle Transfers
 • 1 + 1 nat I Athen på hotel Acropolis hill***
 • 5 nætter på Syros på Brazzers Hotel ***
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)
 • 1 flaske vin på værelset på hotellet på Syros

 

Ej inkluderet i prisen:

 • Drikkepenge til chauffør og hotelpersonale.
 • Måltider, som ikke er nævnt
 • Turistskat på cirka 1,5 Euro pr. værelses pr. nat.
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Udgifter af privat karakter

Program dag 1 - 2

Dag 1: Ankomst til Athen

Efter du er landet og har fået din bagage, møder du chaufføren, som tager dig ind til centrum af Athen. Du bor den første nat på et dejligt centralt beliggende hotel. Efter du har fået dit værelse, pakket lidt ud kan du med fordel gå ud og se på byen. Tag ind til Plaka, som er kendt for butikker og gode restauranter. Her kan du nyde dig en god middag med udsigt til Akropolis. Efter middagen kan du nyde en drink på en af de lokale barer i området.

Måltider: Morgenmad

Dag 2: På vej mod Syros

Efter en god morgenmad tjekker du ud fra hotellet og du møder chaufføren som kører dig til havnen i Piræus. Her venter færgen til Syros på dig. Sejladsen tager cirka fire timer og undervejs kan du nyde en god kop kaffe mens du oplever noget af det græske ø-hav.

Efter ankomst til Syros bliver du hentet af chaufføren, som tager dig med til hotel Brazzera, som ligger på den sydvestlige del af Syros. Turen fra havnen til hotellet tager cirka 20 minutter.

Efter du er ankommet til hotellet, fået dit værelse og pakket ud er resten af dagen og aftenen til egne eventyr. Går en tur langs strandpromenaden og nyd en god kop kaffe på en lokal cafe.

Der er gode muligheder for at finde en hyggelig restaurant, hvor du kan spise aftensmad

Måltider: morgenmad

Program dag 3 - 6

Dag 3-6 egne oplevelser på Syros

Brug dagene på at opleve dejlige Syros og der er nok at se på.

Nyd dagene på en solstol på stranden, eller tag på opdagelse på den lille ø. Der er mulighed for at lege enten scooter eller bil, så du kan komme lidt rundt.

Besøg St. Nicholas kirke, som er øens flotte kirke. Her lader du dig fortrylle af de skønne, religiøse malerier og vinduerne med farvet glas. Oplev kirken indefra, hvor det vidunderlige kirkerum vil tage pusten fra dig.

Du kan også besøge Syros gamle teater, som er en af øens hovedattraktioner. Teatret åbnede i 1864 og der er blevet spillet teater her lige siden. I dag er der mange kulturarrangementer, som tiltrækker mange tilskuer.

Du har ikke været på Syros, hvis ikke du har besøgt nogle af de dejlige strande. Øens bedste strand hedder Galissas og er kendt for sit gyldne sand og dejlige vand. Stranden ligger på øens vestkyst.

Måltider: morgenmad

Program dag 7 - 8

Dag 7: Afrejse fra Syros

Efter morgenmaden tjekker du ud fra hotellet og herefter bliver du hentet af chaufføren, som kører dig til færgen. Efter en sejltur på cirka fire timer ankommer du til Piræus, hvor du bliver mødt af chaufføren, som tager dig med ind til dit hotel. Herefter er resten af dagen til egne eventyr.

Brug eftermiddagen på at besøge Akropolis eller gå på opdagelse i de mange butikker i Athen.

Om aftenen kan du med fordel nyde en middag i Plaka området med udsigt til Akropolis, som er flot oplyst.

Måltider: Morgenmad

Dag 8: Hjemrejse

Alle eventyr får en ende. Efter morgenmaden tjekker du ud fra hotellet og du møder chaufføren, som kører dig til lufthavnen i Athen. Du lander i Danmark først på eftermiddagen efter nogle dejlige dage i Grækenland.

Måltider: morgenmad

Hotellerne

Ophold i Athen

Acropolis Hill***

Her bor du ligger centralt i Athen, i kort gåafstand til Akropolis og Athens historiske centrum.

Hotellet er holdt i moderne og stilrene farver og er kendt for sin gode beliggenhed og gode service. Hotellet har restaurant, hvor du nyder den inkluderede morgenmad. Fra hotellets tagterrasse er der en flot udsigt udover byen. Fra hotellet kan du gå til Plakaområdet, Syntagma pladsen og med Metro og offentlig transport kommer du let rundt i byen.

Værelserne er flotte med aircondition, TV, minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer og gratis Wi-Fi. Værelserne har en lille, møbleret balkon og nogle af dem har udsigt til Akropolis. Badeværelserne er pæne og har bruseniche.

Læs mere om hotellet her. 

 

Ophold på Syros

Hotel Brazzera***

Hotel Brazzera ligger i fiskerlandsbyen Finikas på den sydvestlige del af Syros. Her finder du også en dejlig strand med liggestole.

Du bliver straks betaget af den græske gæstfrihed, som hotellet er kendt for. Her bliver du budt velkommen, som var du en del af familien. Hotellet er holdt i pæne, moderne farver. Det er enkelt, men rent og pænt. Hotellet er også kendt for sin gode beliggenhed med kort gåafstand til små butikker og dejlige restauranter.

Glæd dig til at nyde din morgenmad fra hotellet tagterrasse, hvorfra der er en flot udsigt udover stranden. Her kan du også nyde en drink efter middagen og se den flotte solnedgang.

Værelserne er enkle men smagfuldt indrettet med aircondition, TV, sikkerhedsboks, gratis WI-FI samt hårtørrer. Fra den møblerede balkon er der udsigt udover haven eller stranden. Badeværelserne er enkle med bruseniche.

Læs mere om hotellet her.

Bestil tilbud på rejsen: Badeferie på Syros

Fra Kr. 7.495,- (pr. voksen)