Vores rejser til Italien

En rejse til Italien byder på mange gode oplevelser, hvad enten du vil opleve Roms mystik, spise god mad, sejle i gondol i Venedig eller bestige Etna på Sicilien. Italien har noget for alle.

For mange er et besøg i Rom et must. Her kan man vandre rundt fra den ene seværdighed til den anden, ja hele byen er et stort national museum. Man kan besøge Vatikanet og Peterskirken, eller besøge Colosseum, hvor der i oldtiden blev vist gladiatorkampe. Overalt hvor du går i Rom mærker du historiens vingesus.

Italien er dog mere end Rom, og de mange seværdigheder. Tag en tur uden for storbyerne, og oplev en storslået natur, hyggelige landsbyer med små torvepladser, hvor Italiener lever livet – ”La dolche vita”, noget som helst sikkert også vil smitte af på dig.

En god måde, at opleve landet på er ved en togrejse fra nord til syd. Slip for sikkerhedskontrollen i lufthavnene, og nyd i stedet landet fra togets vinduer. Italien har et godt udbygget togsystem, så det er en god måde at rejse på. Undervejs kan man stå af og på i de byer, man nu kommer til. En mere afslappende rejseform findes vist ikke.

Sicilien, som er den store ø i syd, er måske ikke så kendt af danskene, men det gør det ikke desto mindre spændende at besøge. Her finder du små byer, spændende kultur, og en masse dejlige strande.

Hvad med at besøge den lille by, Cefalu, som ligger på nordkysten, helt ud til vandet. Her kommer du helt tæt på den lokale bystemning. Lej en lejlighed i det historiske centrum, og bo blandt de lokale. Om aftenen kan man nyde en god middag ved den lille havn, og efterfølgende slentre gennem de gamle gader med toppede brosten. Spis en is, eller drik et godt glas vin, og nyd livet, som Italiener gør.

Rejserne kan ændres og tilpasses dit behov, budget og ønsker. Ring eller skriv, så sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud til din kommende rejse til Italien.

Mulighederne er mange - kig videre og se vores rejser til Italien.  

Sorrento og Rom - en kombinationsrejse

Glæd dig til at opleve det maleriske Sorrento, hvor du nyder dagene ved stranden. Rejsen slutter i magiske Rom, hvor du oplever byens store seværdigheder.

Badeferie på Sicilien

Glæd dig til en dejlig uge på Sicilien, når du besøger den historiske by – Cefalu. Vi har inkluderet fly, et dejligt hotel med morgenmad og billeje hele ugen inkl. fri kilometre.

Togrejse til Rom

Oplev magiske Rom. Byen, som kaldes for den evige stad, viser sig fra sin bedste side. Du kører med toget fra Danmark via Tyskland og Østrig. Glæd dig til at komme til Rom på en helt ny måde.