02.07.2022 - 09.07.2022 kr. 8.995 Bestil
09.07.2022 - 16.07.2022 kr. 9.295 Bestil
16.07.2022 - 23.07.2022 kr. 9.995 Bestil
03.09.2022 - 24.09.2022 kr. 7.995 Bestil
24.09.2022 - 15.10.2022 kr. 7.295 Bestil
Se alle

Badeferie på Sicilien

Velkommen til Cefalù og det dejlige Sicilien. Her er du garanteret en dejlig ferie med god mad, masser af sol og ægte siciliansk stemning.

Ved foden af klippen, La Rocca, ligger Cefalù. Overalt emmer byen af en helt speciel atmosfære, som mange bliver betaget af. Mærk historiens vingesus, når du går gennem de små gader og stræder, mens du betragter de mange, gamle bygninger hvis historie strækker sig helt tilbage til middelalderen. Besøg den gamle katedral, som ligger ved Piazza Duomo, hvor du også finder små, hyggelige restauranter, hvor du kan sidde og nyde en kold øl eller en kop kaffe, men du betragter byens liv.

Byen udforskes bedste til fods og den er ikke større end, at du hurtigt finder vej. Det er netop på en slentretur gennem byens gader, at du lægger mærke til alle de mange, små deltaljer, såsom vasketøjet som tørres hen over vejen, de mange små butikker og meget andet.

Oplev Cefalù - og Sicilien!

Lige uden for centrum venter strandene, der ofte ligger i små bugte med krystalklart vand og en blanding af sand og sten på havbunden. Cefalu har sin egen, lange sandstrand, hvor du kan nyde dagene fra en solstol eller tage en forfriskende dukkert i havet. Ved strandepromenaden findes flere restauranter og et par gode isbarer, hvor du får noget af det bedste italienske is.

Vi har inkluderet billeje hele ugen inklusive fri kilometer, så du har mulighed for at udforske dejlige Sicilien. Kør en tur ud i det blå og besøg nogle af de mange skønne landsbyer i området omkring Cefalu. Tag på heldagsudflugt til Vulkanen Etna, eller hvad med at besøge det historiske Agrigento. Du kan også tage på indkøbstur til Palermo, som byder på en bred vifte af kultur oplevelser og ægte storby kolorit.

Kort sagt er der lagt op til en uge med masser af skønne oplevelser, god mad og spændende seværdigheder. Vi har skabt rammerne, så du bare skal bruge tiden på at nyde din ferie.

Tag med til Cefalu og Siclien og oplev et af de skønneste steder i Italien.

Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Alt dette er inkluderet i prisen:

 

 • Flybillet København– Palermo tur/retur (med Swiss via Zürich)
 • Alle skatter og afgifter
 • 1 stk indtjekket bagage max. 23 kg
 • 1 stk ikke omfangsrigt håndbagage max. 7 kg
 • 7 nætter i dobbeltværelse med balkon på hotel Santa Lucia & le Sabbie D’Oro ***+
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)
 • 8 dages billeje (Kat. B: Lancia Ypsilon eller tilsvarende)
 • Obligatorisk bilforsikring (ekstra forsikring kan tilkøbes ved afhentning af bil)
 • Fri km.

 

Tilkøb:

 • Eneværelsestillæg ..............................kr. 2.995,- pr. person
 • Eneværelsestillæg med havudsigt ...kr. 3.495,- pr. person
 • Havudsigt.............................................kr.   250,- pr. person
 • Halvpension..........................................kr.   495,- pr. person
 • Helpension............................................kr.   895,- pr. person

Halv- og helpension er incl. ¼ flaske vin & ½ flaske vand pr. person pr. måltid.

 

Ej inkluderet i prisen:

 • Vejskat (cirka 2,5 Euro pr. dag)
 • Benzin
 • Turistskat (ca. 2 Euro pr. værelse pr. nat, som betales direkte til hotellet)
 • Entre til seværdigheder
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Udgifter af privat karakter

Program dag 1

Dag 1: Afrejse fra Danmark.

Rejsen starter i Københavns lufthavn og efter et enkelt stop i Zürich ankommer du til lufthaven i Palermo omkring frokost. Efter du har fået udleveret din bagage, henter du bilen og sætter herefter kursen mod Cefalu. Køreturen tager cirka 1 time alt efter trafikken.

Efter ankomst til hotel Santa Lucia & le Sabbie D’Oro er resten af dagen til egne eventyr.

Sidst på eftermiddagen kan du eventuelt gå ind til centrum at Cefalu, hvor du kan nyde en god middag på en af de mange gode restauranter.

Vi anbefaler restauranten Le Chat Noir, som ligger på Via XXV Novembre nummer 17. Restauranten er kendt for sine gode, sicilienske specialiteter.

Måltider: ingen

Program dag 2 - 7

Dag 2 - 7: Cefalu

Brug dagene som du vil til at opleve dejlige Sicilien. Her er et par forslag til nogle gode oplevelser.

Palermo:

Udforsk Palermo, som er hovedstaden på Sicilien og en stor kulturel og historisk oplevelse. Her finder du en blanding af gamle bygninger, som kan dateres helt tilbage til det 8. århundrede blandet med det morderne storbyliv. Besøg Teatro Massimo, som er Palermos operahus og som mange nok kender fra filmen "Godfather III", hvor filmens sidste del blev indspillet. Vi anbefaler også et besøg på Piazza Pretoria, hvor du finder et imponerende springvand, og sidst men ikke mindst, kan du også bruge tid i nogle af de mange spændende butikker.

Etna & Taormina

Besøg Etna, som med sine lidt mere end 3.000 meter, er Europas højeste vulkan og som stadigvæk er aktiv. Den har med jævne mellemrum udbrud, som det omkringliggende landskab også bære præg af. Kør en tur langs med vulkanens sider, gennem et storslået landskab til du kommer til et af Etnas sidekratre. Her er du oppe i 1.900 meters højde, hvor du kan parkere bilen. Herfra kan du gå dig en tur i det særprægende landskab.

Om eftermiddagen kan du besøge den hyggelige og maleriske by, Taormina, hvor du kan spadsere dig en tur i de hyggelige gader og måske nyde dig en sen frokost, inden turen går tilbage til Cefalu igen.

Agrigento

Er du til kultur, så anbefaler vi, at du besøger Agrigento og templernes dal. Området er et af de mest fantastiske steder på Sicilien, hvor du kan du opleve nogle af de flotteste græske templer, som er meget velbevarede. Lidt derfra ligger Piazza Armerina, hvor du kan opleve den meget velbevarede romerske kejservilla med de flotte mosaikker.

Måltider: Morgenmad

Program dag 8

Dag 8: Hjemrejse

Alle gode eventyr får en ende.  Nyd den sidste dukkert i poolen, inden du pakker bilen og sætter kursen mod lufthavnen i Palermo. Efter du har afleveret bilen og tjekket ind sætter du kursen mod Danmark, hvor du ankommer til Københavns lufthavn først på aftenen med nogle gode oplevelser i bagagen.

Måltider: Morgenmad

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

Hotel Santa Lucia & le Sabbie D’Oro ***+

Hotellet ligger ca. 2 km fra Cefalu og har direkte adgang til stranden, hvorfra man kan gå via strandpromenaden ind til byen.

Hotellet har restaurant, som har specialiseret sig i egnsretter fra området. Restauranten er åben hver dag til frokost og middag. Hotellet har en lækker pool med solstole og en pool-bar, hvor man kan nyde en drink.

Værelserne er pænt indrettet uden at være prangende. Fra den møblerede balkon er udsigt til bjergene. Der er mulighed for havudsigt mod tillæg. Alle værelser er pænt indrettet og med aircondition, TV, sikkerhedsboks, køleskab, hårtørrer og WIFI mod betaling. Badeværelserne har bruseniche eller badekar.

Læs mere om hotellet her

 

Afrejsedatoer

Afrejse:

Udrejse

Hjemrejse

København

30.apr

07.maj

København

07.maj

14.maj

København

14.maj

21.maj

København

21.maj

28.maj

København

28.maj

04.jun

København

04.jun

11.jun

København

11.jun

18.jun

København

18.jun

25.jun

København

25.jun

02.jul

København

02.jul

09.jul

København

09.jul

16.jul

København

16.jul

23.jul

København

03.sep

10.sep

København

10.sep

17.sep

København

17.sep

24.sep

København

24.sep

01.okt

København

01.okt

08.okt

København

08.okt

15.okt