Sorrento og Rom - en kombinationsrejse

Oplev det charmerende og gamle feriested, Sorrento, som ligger syd for Rom.

 

Byen ligger majestætisk på klipperne ud mod Middelhavet med udsigt udover det turkisblå hav.

Glæd dig til at nyde nogle dejlige dag i den skønne by med de smalle gader, små butikker og hyggelige restauranter. Drik en kop kaffe eller en drink på en af de mange små caféer og nyd livet, som det former sig i den hyggelige by. Du bor centralt på et dejligt hotel, som ligger i gå afstand fra byens butikker, seværdigheder og restauranter.

Efter nogle dejlige dage i Sorrento tager du med toget nord på til Rom, som danner rammen om de sidste dage på ferien. Du bor centralt og i kort gå afstand fra hovedbanegården og metroen. Det hyggelige hotel Diana Roofgarden er din base for dit ophold i Rom.

Hvad enten det er første gang du er i Rom, eller du har været der mange gange, så byder Rom altid på noget for enhver smag.

Tag de gode sko på og begiv dig ud i byen på spændende eventyr. Besøg nogle af de mange smukke kirker og nyd stilheden samt den smukke arkitektur. Du kan også besøge Peters Kirken, Vatican museet, Forum Roma, den spanske trappe og meget mere. Rom har meget at byde på og venter bare på at blive udforsket.

Rejsen kan skræddersys efter dine ønsker til varighed og indehold. Send os gerne en forespørgsel.

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Flybillet København– Napoli med mellemlanding
 • Flybillet Rom – København med mellemlanding
 • 1 stk. indtjekket bagage max 23. kg.
 • 1 stk. ikke omfangsrig håndbagage max. 7 kg.
 • Togbillet mellem Napoli og Rom inkl. pladsbillet
 • Alle transfers
 • Alle skatter og afgifter (undtagen turistskat, som betales direkte til hotellerne)
 • 7 nætter i Sorrento på Grand hotel Michelangelo****
 • 3 nætter i Rom på hotel Diana Roof Garden ***+
 • 10 x morgenmad (dag 2-11)

 

Tilkøb:

 • Eneværelsestillæg Kr. 1.995,- pr. person.
 • Halvpension i Sorrento (7 x middag, dag 1-7) Kr. 350,- pr. person

 

Ej inkluderet i prisen:

 • Italiensk turistskat (ca. 3 - 5 Euro pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellerne)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Udgifter af privat karakter

Program dag 1 - 7

Dag 1: Ankomst til Napoli

Efter ankomst til lufthavn i Napoli, og efter i har fået jeres bagage, møder i chaufføren, som kører jer til Sorrento og jeres hotel. Køreturen tager ca. 45 minutter. Efter ankomst til hotellet og efter i har fået jeres bagage, er resten af dagen og aftenen til egne eventyr.

Måltider: ingen

Dag 2 – 7: Oplevelser i Sorrento

Glæd jer til at nyde nogle dejlige dage i Sorrento. Området er kendt for sine appelsin- og citronplantager samt den romantiske solnedgang over Napolibugten.

Nyd dagene enten i byen eller tag på udflugt til Pompeji og Vesus. I kan også leje en bil og besøge lokale gårde i området, som producerer mozzarella, olivenolie eller Limoncello, som er likør lavet på citroner.

Der er masser af muligheder for at tage på spændende eventyr.

Måltider: Morgenmad

Program dag 8 - 11

Dag 8: På vej til Rom

Efter en dejlig morgenmad tjekker i ud fra hotellet og møder chaufføren, som kører jer til togstationen i Napoli. Her venter højhastighedstoget, som på ca. 1 time tilbagelægger køreturen fra Napoli til Rom.

Efter ankomst til hovedbanegården i Rom, møder i chaufføren, som kører jer til hotellet. Herefter er resten af dagen og aftenen til egne eventyr i evige stad.

Måltider: Morgenmad

Dag 9-10: Oplevelser i Rom

Rom er en magisk by, som ikke uden grund, har fået tilnavnet: den evige stad. Byen er kendt for sine flotte bygninger og flotte monumenter.

Start jeres ophold med at besøge Colosseum, hvor de legendariske Gladiatorer kæmpende med vilde dyr, mens de 80.000 tilskuer så på. Besøg ruinerne på Palationo høje, hvor i, med lidt fantasi, kan forestille jer, hvordan livet formede sig i romertiden.

Intet besøg i Rom uden et besøg på Vatican museet, hvor i finder en stor samling af kunstskatte, og I må heller ikke snyde jer selv for at besøge det Sixtinske kapel og Peters kirken.

Brug en dag på at besøge steder, såsom Piazza di Spagna, Piazza Navona, Piazza del Popolo og Piazza Venezia. Husk også, at nyde den gode Italienske mad, som serveres på de lokale restauranter.

Rom er fortryllende og der venter jer store oplevelser på hvert gadehjørne.

Måltider: Morgenmad

Dag 11: Hjemrejse

Efter morgenmaden tjekker i ud fra hotellet for at køre til lufthavnen i Rom. Herefter går turen hjem via Amsterdam til København, hvor i lander sidst på eftermiddagen efter nogle dejlige dage i Italien.

Måltider: Morgenmad

Hotel i Sorrento

Grand Hotel Michelangelo****

Glæd jer til at bo på denne lille oase i midten af Sorrento by. I området omkring hotellet finder i smukke, gamle huse og hyggelige gader med restauranter og butikker.
Der findes en hyggelig lille pool og en restaurant, hvor i nyder morgenmaden. Hotellet er holdt i lyse moderne farver og er kendt for sin centrale beliggenhed og gode service.

Værelserne er smagfuldt indrettet og fra den lille møblerede balkon er der en flot udsigt udover poolen eller byen. På værelserne findes aircondition, TV, minibar, hårtørrer samt gratis Wi-Fi. Badeværelserne er med bruseniche.

Læs mere om hotellet her.

Hotel i Rom

Hotel Diana Roof Garden****

I bor lige i centrum at Rom på hotel Diana Roof Garden, som ligger i kort gåafstand fra hovedbanegården og tæt på metroen. Hotellet ligger i et dejligt område med butikker og små restauranter. Hotellet er pænt og holdt i lyse, varme farver. Fra hotellet tagterrasse er der en flot udsigt udover Rom.
Værelserne er lyse og pæne med aircondition, TV, minibar, hårtørrer samt gratis Wi-Fi. Badeværelserne er med bruseniche.

Læs mere om hotellet her.

 

Bestil tilbud på rejsen til Sorrento & Rom

Fra Kr. 9.995,- (pr. voksen)