Togrejse til Rom

Pak kufferterne og tag på en spændende togrejse til Rom. Vi har sørget for pladsbilletter på toget og et godt hotel tæt på byens seværdigheder.

 

Glæd dig til en spændende togrejse, hvor du kører ned gennem Tyskland til München, hvor du står på Nattoget. Mens toget kører gennem det sydlige Tyskland og Østrig, sover du trygt. Du vågner op til det smukke Italienske landskab, som nyder mens du spiser morgenmad.

Du bor centralt i Rom, tæt på banegården. Herfra har du mulighed for at tage metro eller bus til byens seværdigheder. Du kan også tage de gode sko på og gå opdagelse i Roms gader. Der er nok at se på.

Husk at opleve Vatikanet, Peters Kirken, den spanske trappe og mange andre af Roms fantastiske seværdigheder. Nyd en god kop kaffe på en lokal cafe, mens du ser på byens liv.

Om aftenen viser Rom sig fra sin bedste side, når de mange lys tændes og byens bygninger lyses op. Nyd en god middag på en af den mange dejlige restauranter og spadsere dig en tur gennem de gamle gader.

Det er ikke uden grund, at Rom kaldes for den evige stad. Selvom du måske har været her før, så er der altid noget at komme tilbage til. Tag de gode sko på og begiv dig ud i byen på spændende eventyr. Rom har meget at byde på og venter bare på at blive udforsket.

Rejsen kan også laves med fly og hvis du ønsker guidede udflugter til byens seværdigheder er dette også muligt. Send os gerne en forespørgsel.

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Togbillet fra Danmark til Rom tur/retur
 • Pladsbillet og soveplads i 4 personers kupe
 • Alle skatte og afgifter (dog ikke turistskat i Rom)
 • 5 nætter i Rom på hotel Diana Roof Garden****
 • 2 nætter ombord på toget til og fra Danmark
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)

Tilkøb:

 • Soveplads i 2 personers kupe                  kr.   795,- per person
 • Soveplads i egen kupe                              kr. 1.895,- per person
 • Eneværelsestillæg                                      kr. 1.395,- per person

 

Ej inkluderet i prisen:

 • Italiensk turistskat (ca. 3 - 5 Euro pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellerne)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Udgifter af privat karakter

Program dag 1 - 2

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt om morgenen fra Københavns hovedbanegård. (Der er også mulighed for at stå på andre steder i Danmark). Mens det danske landskab suser forbi vinduerne sætter du kursen syd på mod Tyskland.

Efter et skift i Hamborg fortsætter du sydover mod München, som du ankommer til sidst på eftermiddagen. Her skifter du til nattoget, som skal tage dig videre til Italien og Rom.

Vel ombord på nattoget kan du eventuelt nyde dig en middag i togets spisevogn eller i din kupe. Sidste på aftenen bliver der redt op til natten og du falder i søvn til togets vuggende bevægelser.

Måltider: Ingen

 

Dag 2: Ankomst til Rom

Mens du har sovet er toget kørt ned gennem Østrig og er nu kommet ind i Italien. Du spiser morgenmad mens det Italienske landskab suser forbi vinduerne.

Sidst på formiddagen ruller toget ind på perronen på Roma Termini – hovedbanegården i Rom. Herfra er der en kort spadseretur til dit hotel. Efter du har fået dit værelse er resten af dagen og aftenen til egne eventyr.

Gå en tur i området omkring hotellet og find dig en hyggelig restaurant, hvor du kan få en god frokost.

Måltider: morgenmad

Program dag 3-6

Dag 3 – 6: Oplevelser i Rom

Rom er en magisk by, som ikke uden grund, har fået tilnavnet: den evige stad. Byen er kendt for sine flotte bygninger og flotte monumenter.

Start dit ophold med at besøge Colosseum, hvor de legendariske Gladiatorer kæmpende med vilde dyr, mens de 80.000 tilskuer så på. Besøg ruinerne på Palationo høje, hvor du, med lidt fantasi, kan forestille jer, hvordan livet formede sig i romertiden.

Intet besøg i Rom uden et besøg på Vatikanet, hvor du finder en stor samling af kunstskatte, og du må heller ikke snyde dig selv for at besøge det Sixtinske kapel og Peters kirken.

Brug en dag på at besøge steder, såsom Piazza di Spagna, Piazza Navona, Piazza del Popolo og Piazza Venezia. Husk også̊, at nyde den gode Italienske mad, som serveres på de lokale restauranter.

Rom er fortryllende og der venter dig store oplevelser på hvert gadehjørne.

Hvis du ønsker en guidetur til nogle af byens mange seværdigheder, så spørg ved bestillingen.

Måltider: morgenmad

Program dag 7 - 8

Dag 7: Afrejse fra Rom

Du tjekker ud fra hotellet omkring middagstid. Herefter kan du bruge resten af dagen på at nyde Rom. Måske skal du have ordnet de sidste indkøb, eller der er måske en seværdighed, som du ikke har fået at se.

Sidst på eftermiddagen går du den korte tur til hovedbanegården i Rom, hvor nattoget venter på dig. Natten igennem begiver toget sig op gennem Italien og ind i Østrig. Mens du sover sætter toget kursen nordpå mod Tyskland.

Måltider: Morgenmad

 

Dag 8: Ankomst til Danmark

Du nyder en tidlig morgenmad inden du ankommer til München, hvor du skifter tog. Herefter sætter toget kursen mod Hamborg, hvor der vil være endnu et skift inden du sidst på aftenen ankommer til Københavns hovedbanegård efter en dejlig togrejse til Rom.

Måltider: Morgenmad

 

Hotel i Rom

Hotel Diana Roof Garden****

I bor lige i centrum at Rom på hotel Diana Roof Garden, som ligger i kort gåafstand fra hovedbanegården og tæt på metroen. Hotellet ligger i et dejligt område med butikker og små restauranter. Hotellet er pænt og holdt i lyse, varme farver. Fra hotellet tagterrasse er der en flot udsigt udover Rom.
Værelserne er lyse og pæne med aircondition, TV, minibar, hårtørrer samt gratis Wi-Fi. Badeværelserne er med bruseniche.

Læs mere om hotellet her.

 

Togtider

Togtider - Udrejsen: Afgang Ankomst
København - Hamborg 07:26 12:02
Hamborg - München 13:01 18:42
München - Rom 20:10 09:22+1
     
Togtider - Hjemrejsen: Afgang Ankomst
Rom - München 18:58 08:19+1
München - Hamborg 09:18 14:54
Hamborg - København 16:53 21:33

Der tages forbehold for ændring i togtiderne.

Bestil tilbud på togrejsen til Rom

Fra Kr. 5.995,- (pr. voksen)