Vores rejser til Thailand

Oplev lokale markeder, hyggelige små landsbyer, imponerende templer og storbyernes pulserende liv. Dyk ned i kulturen og mærk historiens vingesus.

Besøg Chiang Mai, Thailands anden største by, som ligger i Nordthailand omkranset af jungle og bjerge. Inden for de gamle bymure finder du hyggelig cafeer, imponerende templer og gode restauranter. Oplev byen fra en Tuk Tuk, hvor du med vind i håret suser gennem byens gader, og besøger nogle af de mange flotte templer. Gå ikke glip af et besøg på det berømte natmarked, hvor der altid er mulighed for at slå en god handel af.

I Bangkok summer der af liv døgnet rundt – byen sover aldrig. Her finder man store, flotte butikker side om side med faldefærdige og gamle blikskure. Det er kontraternes by, som bare venter på at blive oplevet. Her finder du gode spisesteder, spændende butikker og farvestrålende templer.

Er du til store naturoplevelser, så har Thailand meget at byde på. Du har mulighed for at besøge grotter, som ligger dybt inde i den Thailandske jungle, eller sejle på en af de mange floder, som løber gennem den storslåede natur. Besøg en af de mange national parker, som f.eks. Khao Yai eller besøg naturen omkring Kwai floden.

En rejse til Thailand kan også krydres med en daseferie på en lækker strand. Vi hjælper dig med at finde et godt hotel på en indbydende tropstrand. Der findes mange unikke steder, såsom Koh Chang, Krabi, Phi Phi eller Hua Hin.

Rejserne kan ændres og tilpasses dit behov, budget og ønsker. Ring eller skriv, så sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud til din kommende rejse til Thailand.

Mulighederne er mange - kig videre og se vores rejser til Thailand.  

Bangkok - Østens Venedig

Oplev Thailands pulserende hovedstad Bangkok på denne tur til en af Østens store metropoler. Der er inkluderet et par gode udflugter til nogle af byens seværdigheder.

Storby, jungle og badeferie

Glæd dig til storbykolorit i Bangkok, en spændende tur til River Kwai, hvor du kommer til at opleve den fascinerende jungle på tæt hold. Det hele sluttet af i Cha Am med en badeferie på et lækkert hotel.