Storby, jungle og badeferie

Glæd dig til at opleve storbykolorit i metropolen Bangkok, jungleeventyr omkring River Kwai floden og afslappende dage i Cha Am.

Et besøg i Bangkok byder på oplevelser i særklasse. Der er inkluderet et par spændende udflugter i rejsen, men der er også god mulighed for at tage på egne eventyr i den spændende metropol. Overalt oplever du det hektiske storby miljø, men går du ind bag facaden finder du hyggelige gader, små markeder og gode restauranter. Bangkok har noget for enhver.

En tur til River Kwai byder på naturoplevelser i særklasse. Sammen med guiden oplever du Krigsmindekirkegården, Thailand-Burma jernbanemuseet og den berømte bro over floden Kwai. Undervejs oplever du den Thailandske jungle og du kan ikke undgå at blive betaget at naturen.

Intet besøg ved River Kwai uden en køretur på dødens jernbane. Ad de krogede og skæve jernbane skinner bugter jernbanen sig gennem marker og jungel. Langs floder og bjergsiderne. Det er en enestående oplevelse, som du kan glæde dig til.

I Cha Am nyder du dagene på et dejlig hotel, som ligger direkte på stranden. Nyd livet fra en solstol og tag en svalende dukkert i poolen og lad indtrykkende synke ind.

Rejsen kan bestilles som den er, eller den kan skræddersyes helt efter dine ønsker.

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Flybillet København – Bangkok Tur/retur
 • Alle skatter og afgifter
 • Alle transfers
 • 2 nætter i Bangkok på Rembrandt hotel****
 • 1 nat ved River Kwai på Home Phutoey River Kwai hotel***
 • 8 nætter i Cha Am på The Regent Cha Am****
 • 11 x morgenmad (dag 3-14)
 • 3 x frokost (dag 3, 5 & 6)
 • 3 x middag (dag 2 ,4 & 5)
 • Byrundtur i Bangkok
 • Besøg på Grand Palace
 • Sejltur på Chao Phraya floden og klongerne
 • Spadserertur i China Town
 • Halvdags cykeltur i Bangkok
 • Besøg på Thailand-Burma Jernbanemuseet
 • Besøg ved krigskirkegården i Kanchanaburi
 • Sejltur på Kwai floden
 • Besøg ved broen over floden Kwai
 • Besøg ved Hell fire pass
 • Togtur med dødens jernbane
 • Engelsktalende guide på udflugterne og transferen

 

Ej inkluderet i rejsen: 

 • Drikkepenge til guide og Chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter

Program dag 1 - 4

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Københavns lufthavn flyver du mod Thailand og ankommer næste dag.

Dag 2: Ankomst til Bangkok

Du ankommer tidligt til Bangkok, og efter du har fået din bagage møder du chauførren, som kører dig direkte til dit hotel, som ligger centralt på Sukhumvit Road, og tæt på Skytrain og metro.

Tæt på hotellet findes Emporium, som regnes for et af de finere varehuse i Bangkok. Her finder du de fineste designer vare udstillet, og der er nok at se på. Frokosten kan du spise på deres food court, som findes på den øverste etage. Her deponere du en portion penge på et plastickort, og så er det bare at besøge de små stande, hvor der tilberedes lækker mad. Gå ombord i de mange spændende retter, der er noget for enhver smag.

Resten af dagen er til egne eventyr.

Middagen nyder du på en lokal restaurant, hvor du bliver præsenteret for en række gode thairetter.

Måltider: Middag

Dag 3: Grand Palace og Bytur

Efter en god morgenmad sætter du sammen med guiden, kursen mod floden, hvor dagen står på besøg på det store berømte tempel og palads, Grand Palace.

Men inden du ankommer til Grand Palace, besøger du blomstermarkedet, som ligger i China Town. Her sælges, udover blomster, også friske grøntsager, fisk og meget mere. Der er livlig aktivitet om morgenen, og du får et godt indblik i en Thaiers hverdag.

Herefter indtages Grand Palace, som fra 1782 til 1946 var kongebolig for den sidende monark. Du oplever det flotte vægmaleri, som omkrandser Templet. Maleriet fortæller historien om Ramakinen, som guiden levende fortæller om, inden du forsætter forbi de store pagoder, til du kommer til det allerhelligste, templet hvor den lille smargradbudda sidder. Du tager skoene af, som er kotumen, og oplever den lille hellige budda på tæt hold.

Efter besøget forsætter du ud til palads delen, hvor du ser det kongelige gæstehus og selve paladset.

Glæd dig til en spændende sejltur på Chao Praya floden, hvor du fra båden oplever det lokale liv, som former sig langs floden og på de små kanaler, som også kaldes for klongerne. Det er ikke uden grund, at byen også kaldes for ”Østens Venedig”. Undervejs besøger du Wat Arun, hvor du går i land og betragter temples skønhed.

Undervejs på sejlturen stopper du for at nyde en frokost i et lokalt thaihus, som ligger langs floden.

Inden turen går tilbage til hotellet tager guiden dig med på en spændende spadserertur igennem China Towns små, og krogede gader. Her oplever du en verden for sig selv, men små butikker, spændende markeder og de mange dufte kildre dig i næsen.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr.

Måltider: morgenmad & frokost

Dag 4: Så tager vi cyklerne frem

I dag står den på en cykeltur i Bangkok. Du møder  guiden, som vil fortælle lidt mere om turens program. Herefter får du udleveret en cykel, og efter at have justeret sadlen, sat cykelhjelmen på hovedet, begiver du dig sammen med gruppen ud i Bangkoks trafik. I kører mellem bilerne, af små snørklede gader til vi kommer til Chao Phaya floden. Her vil en longtailbåd fragte jer  og cyklerne over på den anden side af floden.

Efter i er kommet i land går turen af små veje, og stier, gennem frodige rismarker og jungle. Der gøres passende stops undervejs, så der er tid til rigtig nyde naturen, og det er svært at forestille sig, at det stadigvæk er i Bangkok.

Undervejs opleves  et smukt, anderledes og varieret landskab. Turen slutter omkring frokost og resten af eftermiddagen og aftenen kan du bruge til at udforske Bangkok.  

Måltider: morgenmad

Program dag 5 - 6

Dag 5: Afgang mod River Kwai

Efter morgenmaden tjekker du ud fra hotellet og sammen med guiden sætter du kursen mod Kanchanaburi og junglen. Undervejs oplever du, hvordan storbyens beton og stål bliver afløst af rismarker og landbrugsjord.
Du gør passende stop undervejs, inden du lige før frokost ankommer til Kanchanaburi. Her besøger du Thailand-Burma Jernbanemuseet, som fortæller historien om bygningen af den berømte og berygtede ”dødens Jernbane”.

Efter et følelsesladet besøg på museet fortsætter du til krigskirkegården, som er mindesmærke for alle dem, som døde under opførelsen af jernbanen. Mens guiden fortæller nyder du roen og stilheden, og mindes de døde.

Ved den berømte bro over floden Kwai får du tid på egen hånd til at gå en tur på broen og nyde stedets skønhed. Broen blev bombet ved afslutningen af anden verdenskrig, men er restaureret med hjælp fra blandt andet Japan.

Du nyder en lokal frokost og bagefter sejler du med long-tailbåd på floden Kwai, hvor du oplever en enestående natur.

Sidst på eftermiddagen ankommer du til dit hotel, hvor der bliver mulighed for at slappe af og nyde poolen.

Middagen nyder du på hotellet.

Måltider: morgenmad, frokost & middag

Dag 6: River Kwai – Cha Am

Du starter dagen tidligt med at kører til Hell Fire pass. Dette sted var det hårdeste sted at arbejde på hele jernbanestrækningen. Sammen med guiden går du ned i den menneskeskabte kløft, som er hugget og sprængt ud af den rå klippe. Mens guiden levenegør historien for dig, lader du dig fortrylle af stedet skønhed og flotte natur.

Efter besøget ved Hell Fire pass kører du tilbage til hotellet for at spise morgenmad og pakke. Herefter følger en spændende togtur, hvor du kører på dødens jernbane med det lokale tog. Undervejs vil du opleve en enestående natur fra togets åbne vinduer.

Du nyder en lokal frokost, inden du sætter kursen mod Cha Am, som du ankommer til sidst på eftermiddagen. Resten af dagen og aftenen er til egene eventyr.

Måltider: morgenmad & frokost.

 

Program dag 7 - 15

Dag 7 – 13 Cha Am badeferie

Dagene i Cha Am kan du bruge som du vil. Slap af ved poolen eller på stranden. Nyd en kold øl i palmernes skygge eller spis en god frokost på en af de mange lokale restauranter. Cha Am er som skabt til en afslappende ferie.

Måltider: morgenmad

Dag 14: Afrejse fra Thailand

Efter morgenmaden tjekker du ud for at køre til lufthavnen. En spændende rejse er slut og turen går igen til Danmark.

Måltider: Morgenmad

Dag 15: Ankomst til Danmark

Du lander tidligt om morgen i Danmark med en kuffert fuld af gode oplevelser

Måltider: Ingen

Bestil tilbud på rejsen: Storby, jungle og badeferie

Fra Kr. 15.995,- (pr. voksen)