Vores rejser til Tyskland

Tyskland er et af de mange interessante rejsemål i Europa og så ligger det lige syd for vores egen grænse.

Her kan du let tage bilen og tage på kør-selv-ferie til nogle af de mange smukke områder. Der er spændende storbyer, som bare venter på at blive oplevet. Tyskland er som skabt til en miniferie og forlænget weekend væk fra Danmark.

Hvad med at udforske Harzen tage på en vinrejse til Mosel eller Rhinen. I det sydlige Tyskland ligger romanstiske Schwarzwald, som viser sig fra sin bedste side.

Hvad med at besøge de spændende storbyer som München eller Nürnberg, hvor du oplever en ægte storbystemning krydret med god mulighed for shopping og kultur.

Tag på opdagelse i det østlige Tyskland, hvor du kan besøge byerne Leipzig, Dresden eller velkendte Berlin.

En god måde, at opleve landet på er ved en togrejse. Slip for sikkerhedskontrollen i lufthavnene, og nyd i stedet landet fra togets vinduer. Tyskland har et godt udbygget togsystem, så det er en god måde at rejse på. Undervejs kan man stå af og på i de byer, man nu kommer til. En mere afslappende rejseform findes vist ikke.

Her på siden vil vi løbende komme med forslag til gode rejser til Tyskland. Hvis du går med din helt egen drømmerejse i tankerne, så ring eller skriv og lad mig hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse til Tyskland.

Mulighederne er mange -  kig videre og se vores rejser til Tyskland.

Togrejse til Dresden

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til Dresden, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer.

Leipzig med tog

Tag med til det gamle DDR, når du besøger Leipzig. Vi har inkluderet en spændende byvandring i programmet, så du kan blive godt kendt med byen.

Miniferie til Bremen med tog

Glæd dig til at opleve denne dejlige, tyske storby som byder på gode muligheder for shopping, kulturelle oplevelser og gastronomi i særklasse.