Miniferie til Bremen med tog

Det lækre hotel Atlantic Grand Hotel Bremen danner rammen om dit ophold. Her bliver du indlogeret på deres lækre dobbeltværelser med alle tænkelige faciliteter. Hotellet ligger centralt, tæt på den gamle bydel og i kort gåafstand til butikker, restauranter og seværdigheder. Hvis du vil lidt længere væk, så er der mulighed for at leje en cykel i receptionen, og herefter er det bare at tage på opdagelse i Bremen.

Gå en tur langs med Weserfloden, som løber gennem byen, eller hvad med at besøge nogle af de forskellige kunstmuseer som byen byder på?

Hvis du elsker kaffe, så er du kommet til den rigtige by. Bremen er kendt for sine mange cafeer, hvor der serveres god, velbrygget kaffe. Til kaffen hører der også lidt sødt og her kan du nemlig nyde lækre chokolader til den gode kop kaffe. Udover kaffe og chokolade, er Bremen også kendt for sine spændende restauranter, hvor du kan få gode, gastronomiske oplevelser; og så er byen kendt for sit lokal producerede øl.

Med temaer som kunst, kultur, gastronomi og shopping, så er der nok at tage sig til i Bremen.

Der er også mulighed for at tage toget en lille times kørsel nord på til Bremerhaven, hvor du kan opleve den dejlig havnekultur. Her kan du gå nyde en god frokost, gå på museum eller bare nyde det dejlige miljø.

I rejsen har vi inkluderet en kort byvandring for at du kan blive kendt med byen, et Bremerkort som giver ubegrænset transport rundt i byen og op til 50 % rabat på flere museer. Vi har også inkluderet en god middag på hotellet.

Der er også mulighed for at stå på toget i Odense, Fredericia, Kolding, Århus eller Ålborg.

Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Opholdet inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til Bremen tur/retur
 • Pladsbillet på toget
 • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad (dag 2, 3 & 4)
 • Velkomstdrink på ankomstdagen
 • Byrundtur i Bremen (dag 2)
 • 3-retters middag (dag 2)
 • Bremencard
 • Gratis brug af fitnessfaciliteterne
 • Gratis WiFi
 • Turistskat.

Tilkøb:

 • Eneværelsestillæg        kr. 895,-

Program dag 1 - 2

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et eller to stop undervejs til Bremen.

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab som toget kører igennem. Nyd en kop kaffe, måske en drink eller slap af med en god bog, mens du kører mod Bremen.

Du skifter tog for sidste gang i Hamborg og herfra er der en lille times kørsel, indtil du midt på eftermiddagen ruller ind på hovedbanegården i Bremen. Herfra er der en kort gåtur til hotellet.

Efter du har fået dit værelse er resten af dagen og aftenen til egne eventyr.

Måltider: ingen

Dag 2: Oplevelser i Bremen

Efter morgenmaden mødes du med den lokale guide, som tager dig med på en spændende byvandring i Bremen.

Undervejs oplever du markedspladsen, rådhuset, Bremer Stadtmusikanten, som er kendt fra Brødrene Grimme eventyr og statuen Roland, som siges at beskytte byen.  Du går en tur gennem den gamle del af Bremen mens guiden levende fortæller om det du ser.

Efter denne lille byvandring er du blevet godt kendt med byen og resten af dagen til egne eventyr. Gå på opdagelse i nogle af de mange butikker eller find dig en lille cafe hvor du kan nyde en god kop kaffe.

Middagen nyder du i hotellet restaurant.

Måltider: Morgenmad & middag

Program dag 3 - 4

Dag 3: På egen hånd til Bremerhaven

Hop ombord på toget og tag på en dagsudflugt til Bremerhaven, som ligger bare 60 km fra Bremen. Her kan du opleve en sprudlende havnekultur og en masse moderne bygninger, som er skudt op langs havnen.

Her finder du også en masse udstillinger, som er et besøg værd. Hvad med at besøge det tyske emigrationscenter og bliv klogere på emner som indvandring og emigration? Du kan også besøge det tyske søfartsmuseum, eller du kan nyde en havnerundfart og opleve den fantastiske havnekultur.

Måltider: Morgenmad

Dag 4: Hjemrejse

Efter en god morgenmad tjekker du ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i Bremen. Her venter toget, som sætter kursen mod Danmark.

Med et eller to stop undervejs ankommer du til Danmark først på aftenen efter nogle dejlige dage i Bremen.

Måltider: morgenmad

Hotellet

Atlantic Grand Hotel Bremen****

Glæd dig til at bo på det lækre Atlantic Grand Hotel Bremen, som ligger i hjertet af Bremen by og i kort gåafstand til byens seværdigheder, restauranter og butikker.  Hotellet er moderne indrettet og kendt for sin gode service. Hotellet har et lækkert spa-område med sauna og fitnesscenter. Der er mulighed for at leje cykler i receptionen, så du let kan komme rundt i byen på egen hånd.

I restaurant Alto nyder du den fantastiske morgenmadsbuffet, som hotellet er så kendt for. Du må heller ikke snyde dig selv for at spise middag på restaurant Alto, som byder på et alsidigt menukort.

Udover det har de deres egen vinbar, hvor den inkluderede vinsmagning afholdes. Her kan man også spise, hvis man ønsker det.

Efter en god middag kan du eventuelt fortsætte i deres hyggelige lounge bar, hvor du kan nyde en drink i hyggelige omgivelser.

Alle værelser er skabt i et moderne design med opholdsområde og skrivebord. Alle værelser har TV, sikkerhedsboks, hårtørrer samt Wi-Fi. Badeværelserne er rummelige med bruseniche.

Læs mere om hotellet her.

 

 

Lidt om selve togrejsen

Lidt om selve togrejsen.

Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutche bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af hvor du står på i Danmark vil der være et eller to skift undervejs til Frankfurt. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

Pladsbillet på 2.klasse er inkluderet i rejsens pris.

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transporterer på i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen, vente på din bagage eller stresse med at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men på toget kan du frit bevæge dig omkring og strække din ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere, med din bagage, til dit hotel. 

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, så er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende som en flyrejse kan være. 

Bestil tilbud på rejsen til Bremen

Fra Kr. 2.995,- (pr. voksen)