Togrejse til Dresden

Oplev en af Tysklands spændende storbyer, Dresden. I programmet er der inkluderet en spændende byrundtur, men ellers er der god tid til at nyde byen på egen hånd.

 

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til Dresden, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer. Hele rejsen er tilrettelagt i et roligt tempo, så alle kan følge med.

Dresden er hovedstad i den tyske delstat Sachsen. I slutningen af 2. verdenskrig blev flere bydele ødelagt af bombardement af allierede styrker. Byen rejste sig som fugl Phoenix af asken og mange af de gamle bygninger og vartegn, som var blevet jævnet med jorden, blev genopført i original stil.

Byen er kendt for sit rige kulturliv og er især kendt for Semperoperaen, hvor flere verdensberømte operastjerner har optrådt.

I programmet er der inkluderet en spændende byrundtur til fods til nogle af byens flotte seværdigheder, såsom Frauenkirche, Twinger og meget mere. Mens guiden levende fortæller om byens historie, lader du dig fortrylle af de mange, smukke bygninger.

Du har også mulighed for at deltage på en spændende udflugt til Sachsisk Schweiz. Du besøger slot Königstein, hvorfra der er en flot udsigt udover området. På køreturen oplever du noget af den smukkeste natur i området. Fra Bastaiklippen tager guiden dig med på en spændende vandretur gennem den flotte natur, forbi små søer til Elben. Undervejs gøres passende stop for at nyde naturen.

Der bliver god tid til at opleve Dresden på egen hånd. Tag på opdagelse i byen, spis god mad eller nyd dig et godt glas tysk øl på nogle af de mange restauranter og barer i byen; eller hvad med at tage på indkøbstur i byens mange butikker?

Hvis du er til opera, så hjælper vi gerne med billetter til en af de mange forestillinger. Hør nærmere ved bestilling.

Tag med på en dejlig storbyferie og oplev en af Europas spændende kulturbyer, som har noget for enhver smag.

Programmet kan skræddersyes helt efter dine ønsker, og det kan være med eller uden udflugter.

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Togbillet fra Danmark til Dresden tur/retur
 • Pladsbillet på toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 nætter i Dresden på hotel Premier Inn Dresden City***+
 • 4 x morgenmad (dag 2-5)
 • 1 x frokost (dag 2)
 • Byrundtur i Dresden til fods
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne

 

Tilkøb:

 • Eneværelsestillæg                                                        kr. 1.195,-
 • Heldagsudflugt til Sachsisk Schweiz inkl. frokost:   kr. 1.250,-

 

Ej inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide, chauffør eller hotelpersonale
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Øvrige måltider og drikkevarer, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter

Program dag 1 - 2

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et eller to stop undervejs til Dresden.

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab som toget kører igennem. Nyd en god frokost i togets spisevogn, eller slap af med en god bog mens du kører ned gennem Tyskland.

Sidst på eftermiddagen ruller toget ind på hovedbanegården i Dresden, og herfra er der en kort gåtur til dit centralt beliggende hotel.

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Nyd en spadseretur i byens centrum og mærk stemning. Find dig en god restaurant, hvor du kan nyde dig et måltid mad med et godt glas øl til.

Måltider: ingen

 

Dag 2: Byrundtur i Dresden

I dag skal du, sammen med guiden, opleve Dresden historiske centrum til fods. Undervejs vil du opleve Brühlsche Terrasse, Zwinger, Frauenkirche og meget mere. Du kommer også forbi den berømte Semperopera, hvor mange af verdens store operastjerner optræder. Mens guiden levende fortæller om det du ser, lader du dig fortrylle af de mange flotte bygninger og seværdigheder.

Efter spadsereturen nyder du en god frokost og herefter er resten af dagen og aftenen til egne oplevelser i Dresden. Guiden giver dig gerne tips og ideer til gode oplevelser.

Hvad med at tage på indkøb i nogle af de mange butikker eller sæt dig på en bænk og nyd byens vidunderlige stemning. Du kan også besøge nogle af byens mange cafeer eller find en bar og nyde dig et godt glas tysk øl.

Måltider: morgenmad & frokost

Program dag 3

Dag 3: Fridag eller Heldags udflugt til Sachsisk Schweiz

Brug dagen som du vil til at nyde Dresden, eller tag med på en lang helsdags tur til Sachsosk Schweitz

 

Ekstra arrangement: Heldags udflugt til Sachsisk Schweiz pris: 1.250,- per person.

Glæd dig til en spændende heldagstur, hvor du kommer til at opleve noget at den flotteste natur.

Dagen starter med et besøg på slot Königstein, som er en stor fæstning, som ligger 240 mester over Elben på et bjergplateau lidt uden for Dresden. Fæstningen dækker over et område på 9 hektar med mere end 50 bygninger som er er cirka 400 år gamle. Det har været et militærfæstningsværk gennem tiden og regnes for et af de største i Europa.

Efter besøget ved slot Königstein forsætter turen med bussen gennem det fantastiske landskab, som domineres af flotte sandstensklipper. Landskabet i Sachsisk Schweiz viser sig fra sin bedste side og undervejs gøres passende stop for rigtig at nyde naturen.

Frokosten spiser du på en lokal restaurant, inden du besøger Basteiklippen, hvorfra du har en enestående udsigt udover sandstensbjergene og Elben. Der bliver rig mulighed for at gå på egen hånd og rigtig nyde området.

Efter en spændende vandretur møder du bussen og turen går tilbage til Dresden, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen. Her er resten af dagen og aftenen til egne eventyr.

Måltider: morgenmad & (frokost hvis man deltager på udflugten)

 

Program dag 4 - 5

Dag 4: Fridag.

Nyd en dag på egen hånd i Dresden, gå på opdagelse i byens historiske centrum eller tag på indkøbstur i nogle af de mange spændende butikker. Mulighederne er der nok af.

Hvis du har lyst til at komme i operaen, så forhør dig ved bestillingen.

Måltider: morgenmad

 

Dag 5: Hjemrejse

Efter en tidlig morgenmad tjekker du ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i Dresden. Her venter toget, som sætter kursen nordpå mod Danmark.

Efter et eller to stop undervejs ankommer du til Danmark først på aftenen efter nogle spændende dage i Dresden.

Måltider: morgenmad

Hotellet

Hotel Premier Inn Dresden City***

Dette charmerende hotel ligger centralt placeret i Dresden og i kort gå afstand til butikker, restauranter og byens seværdigheder. Fra banegården tager det ca. 15 minutter at gå til hotellet.

Hotellet er holdt i lyse, flotte farver og er moderne indrettet. Der findes restaurant, som tilbyder international mad.

Alle værelser er moderne indrettet og har har aircondition, TV, sikkerhedsboks, gratis WI-FI samt hårtørrer. Badeværelserne er lyse og har bruseniche.

Læs mere om hotellet her.

Du har også mulighed for at vælge andet hotel. Spørg ved bestillingen.

Lidt om selve togrejsen

Lidt om selve togrejsen.

Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutche bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af hvor du står på i Danmark vil der være et eller to skift undervejs til Frankfurt. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

Pladsbillet på 2.klasse er inkluderet i rejsens pris.

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transporterer på i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen, vente på din bagage eller stresse med at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men på toget kan du frit bevæge dig omkring og strække din ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere, med din bagage, til dit hotel. 

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, så er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende som en flyrejse kan være. 

Togtider

Togtider - Udrejsen:

Afgang

Ankomst

København - Hamborg

07:17

12:04

Hamborg - Dresden

12:51

17:07

     

Togtider - Hjemrejsen:

Afgang

Ankomst

Dresden - Hamborg

06:54

11:15

Hamborg - København

12:53

17:30

 

Ret til ændringer i togtiderne forbeholdes. Ovenstående er tidstabellen for afrejse fra København, men der er også mulighed for at stå på toget i Odense, Fredericia, Kolding, Århus eller Ålborg, Spørg ved bestilling.

Bestil tilbud på togrejsen til Dresden

Fra Kr. 4.995,- (pr. voksen)