Vores rejser til Vietnam

Mange starter deres Vietnamrejse i Hanoi, og det er ikke uden grund.

Her vil du opleve det lokale liv, som ikke har ændret sig meget igennem de sidste mange år, og man får en fornemmelse af, at tiden er gået i stå. Tag et par gode sko på, og gå en tur i de gamle gader i det centrale Hanoi. Find dig en hyggelig cafe, og prøv en ægte Vietnamesisk kaffe, som du nyder sammen med de lokale, mens du kigger på byens liv.

I den centrale del af Vietnam er det Hoi An, som er det naturlige omdrejningspunkt. Denne lille perle af en fiskerby, som før i tiden var en aktiv handelsby, har bevaret sin charme og idylliske stemning, som du ikke kan undgå, at komme til at holde af. Her finder du også nogle af landets bedste badestrande.

Ho Chi Minh City i syd er en moderne storby i rivende udvikling. I den centrale del af byen finder man domkirken, operaen og posthuset, som er et levn fra kolonitiden. Trods den moderne udvikling, så kan man stadigvæk finde den Vietnamesiske charme overalt.

Vi kan ikke komme uden om, at Vietnam krigen har sat sine spor. Mærk historiens vingesus, når du besøger de berømte Chu Chi tunneller uden for Ho Chi Minh City, som er en naturlig del af en rejse til Vietnam. Her får du fortalt historien fra Vietnamesernes side, og de vil altid omtale krigen, som Amerikanerkrigen.

En rejse til Vietnam byder også på spændende kulinariske oplevelser, som du med garanti får undervejs. Prøv den lokale nudelsuppe Pho, som mætter godt, eller gå ombord i mange af de andre kilinariske oplevelser. I Hoi An er der mulighed for at prøve kræfter med det Vietnamesiske køkken ved at deltage på en kokkeskole.

Rejserne kan ændres og tilpasses dit behov, budget og ønsker. Ring eller skriv, så sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud til din kommende rejse til Vietnam.

 

Mulighederne er mange -  kig videre og se vores rejser til Vietnam.

Det Klassiske Vietnam

Tag med på en fantastisk rejse gennem Vietnam. Undervejs vil du opleve en enestående natur og betagende seværdigheder. Overalt bliver du mødt af den venlige befolkning, som byder dig velkommen med et stort smil.

Nordvietnam - naturoplevelser og badeferie

Oplev det betagende Nordvietnam, som byder på store naturoplevelser i særklasse. Du får rig mulighed for at møde den Vietnamesiske befolkning på tæt hold. Rejsen sluttes af med nogle skønne dage ipå øen Phu Quoc.